Show Yılanların Öcü - Dizi Yorumları

Bully

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
54,972
Puanı
1,060
Koliba Film imzalı Show TV'nin yeni dizisi Yılanların Öcü bu akşam ilk bölümüyle saat 20:00'da yayın hayatına başlıyor.

Başrollerinde Rüçhan Çalışkur, Ceyda Ateş, Hande Soral, Ahmet Varlı ve Cemal Toktaş'ın yer aldığı dizi ile ilgili bölüm yorumlarını ve fragman paylaşımlarını bu konu altından yapabilirsiniz.

Yılanların Öcü yeni bölümleriyle Çarşamba akşamları Show TV ekranlarında olacak.

ylanlarinocu-b.jpg

Moderatörün son düzenlenenleri:
İlk bölümüyle orta bir başlangıç yapacaktır. (3.50 - 4.50 arası) Sonradan da gittikçe düşecektir bence. :)

Yilanlarin Ocune yapilan yorumlarda cook uzulucegniz kesin cunki dizi atak yapacak

Tanitim Fragmanlari oldukca iddialiydi. Bakalim reytinglerde nasil gidecek. Hande Soral ve Ceyda Ates gibi iki güzel bayanin olmasi da ilgi cekici. :)

Diziye basarilar dilerim.

Tanitimlarini ben begendim, belki yeni sezonda izleyemem (ama belli de olmaz belki izlerim) ama diziye basarilar.

Diziyi izleyeceğimi söylemiştim, ama evinde D-Smart olan bir arkadaş evine davet etti maç için, ee maç önemli tabii :F

Allah sonunu çalıkuşum gibi yapmasın çalıkuşunun da 8 tanıtımı yapıldı bu dizinin de 11:D
İlk bölümüne Riçhan Çalışşkur için bakıcanm:)