Tek seferde doğru kararı vermeyi öğrenmeli insan bu hayatta.... Hayatta her zaman GERİAL tuşu aktif olmuyor malesef.Etkinlik anketlerinde tamam ama bu tür anketlerde neden tek seçenek ve oy değiştirme hakkı yok@The_Erinch
Tek seferde doğru kararı vermeyi öğrenmeli insan bu hayatta.... Hayatta her zaman GERİAL tuşu aktif olmuyor malesef.Etkinlik anketlerinde tamam ama bu tür anketlerde neden tek seçenek ve oy değiştirme hakkı yok@The_Erinch
Buna katılmıyorum çünkü hayatta çoğu zaman telafi şansı ya da bir karardan vazgeçip başka kararı uygulama şansları oluyor, olmalıdır da aksi taktirde hayat sıkıcı bir robotluk düzeni haline gelir.Tek seferde doğru kararı vermeyi öğrenmeli insan bu hayatta.... Hayatta her zaman GERİAL tuşu aktif olmuyor malesef.
"herzaman" dedim zaten.Buna katılmıyorum çünkü hayatta çoğu zaman telafi şansı ya da bir karardan vazgeçip başka kararı uygulama şansları oluyor, olmalıdır da aksi taktirde hayat sıkıcı bir robotluk düzeni haline gelir.
<3 🍻@dreamy Seni sistem dışına yollayacağım
Bak nedeni keyifli bir tercih olmuş.Uydusu için gezegen seçme 😉Stürn'e bağlı Titan uydusunda yaşam olduğu düşünüldüğü için orayı tercih ederdim. Orada ki yaşamı keşfetmek harika olurdu.
Jüpiter'e hep bi sempatim olmuştur küçüklüğümden beri.
MerkürümJüpiter'e hep bi sempatim olmuştur küçüklüğümden beri.
Oylar dağılmış, baskın bir gezegen çıkmamış şimdilik.
Anlaşılan Tavla oynamayı pek seviyor@Tolstoyevski neden mars canım
Bu harika cevapla donduğumuza göre senide Merküre verelim hem güneşede yakınAnlaşılan Tavla oynamayı pek seviyor
Jüpiter'in nasıl bir sempatik tarafı var ?Jüpiter'e hep bi sempatim olmuştur küçüklüğümden beri.
Oylar dağılmış, baskın bir gezegen çıkmamış şimdilik.
Ben sıcağı çok sevmem.Püfür Püfür essin isterim.Serin yer yok mu? 😎Bu harika cevapla donduğumuza göre senide Merküre verelim hem güneşede yakın😛😀
Satürn dedim.
PlütonBen sıcağı çok sevmem.Püfür Püfür essin isterim.Serin yer yok mu? 😎
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?