Boşver şimdi sen gazmı mazıBunların çoğu gaz yani yürüyemeyiz diye biliyorum diğer imkanlar olsa bileŞekle baktım. Mavi severim Uranüs dedim.
![]()
Mars diğerlerine göre daha yaşanılabilir duruyor en azından 2050 civarında.@Tolstoyevski neden mars canım![]()
Olm seninle Plutonda takılacaktık...gözden ırak...Minnak... Yapardık bir İglo..Keyfimize bakardıkMars diğerlerine göre daha yaşanılabilir duruyor en azından 2050 civarında.![]()
Pluton iyidir.kendimi istanbuldan egede bir kasabaya taşınmış gibi hissettim 😂Olm seninle Plutonda takılacaktık...gözden ırak...Minnak... Yapardık bir İglo..Keyfimize bakardık![]()
Bak @secquin ve @emreemreu da var.. gerçi nufus çoğalıyor ama olsun![]()
![]()
![]()
Ahhh benzetme çok iyi..Ege aşığı biri olarak çok iyi yerden vurdun 😉Pluton iyidir.kendimi istanbuldan egede bir kasabaya taşınmış gibi hissettim 😂
Niye Venüs kız... Burçlarla ilgisi var mıVenüs dedim![]()
Ay bunlar ne anlarssssss?Ay ben ve @xdragxx e kaldı anlaşılanbakalım 3. biri olacak mı
Niye Venüs kız... Burçlarla ilgisi var mıYoksa güzelliği temsil eder ondan mı
![]()
Haha senin ay deyişin güldürdüAy bunlar ne anlarssssss?
Espri yapmıştım zaten soğuk espriHaha senin ay deyişin güldürdü
Ay denilince 🌒 olarak değil ayyyyyy gibi algılanmışlardır![]()
![]()
Çaktım mevzuyu zatenEspri yapmıştım zaten soğuk espri![]()
Ay konusu geçtiği için dedimsss zaten yoksa demem 😡😡Çaktım mevzuyu zatenama sana ay demek yakışmadı
![]()
SS alıp Forumdan Resimlere atmak fikri çık aklımdanAy konusu geçtiği için dedimsss zaten yoksa demem 😡😡