Boşver şimdi sen gazmı mazı 30 sene sonrasına ne gazıBunların çoğu gaz yani yürüyemeyiz diye biliyorum diğer imkanlar olsa bile Şekle baktım. Mavi severim Uranüs dedim.
Mars diğerlerine göre daha yaşanılabilir duruyor en azından 2050 civarında.@Tolstoyevski neden mars canım
Olm seninle Plutonda takılacaktık...gözden ırak...Minnak... Yapardık bir İglo..Keyfimize bakardıkMars diğerlerine göre daha yaşanılabilir duruyor en azından 2050 civarında.
Pluton iyidir.kendimi istanbuldan egede bir kasabaya taşınmış gibi hissettim 😂Olm seninle Plutonda takılacaktık...gözden ırak...Minnak... Yapardık bir İglo..Keyfimize bakardık
Bak @secquin ve @emreemreu da var.. gerçi nufus çoğalıyor ama olsun
Ahhh benzetme çok iyi..Ege aşığı biri olarak çok iyi yerden vurdun 😉Pluton iyidir.kendimi istanbuldan egede bir kasabaya taşınmış gibi hissettim 😂
Niye Venüs kız... Burçlarla ilgisi var mı Yoksa güzelliği temsil eder ondan mıVenüs dedim
Ay bunlar ne anlarssssss?Ay ben ve @xdragxx e kaldı anlaşılan bakalım 3. biri olacak mı
Niye Venüs kız... Burçlarla ilgisi var mı Yoksa güzelliği temsil eder ondan mı
Haha senin ay deyişin güldürdüAy bunlar ne anlarssssss?
Espri yapmıştım zaten soğuk espriHaha senin ay deyişin güldürdü
Ay denilince 🌒 olarak değil ayyyyyy gibi algılanmışlardır
Çaktım mevzuyu zaten ama sana ay demek yakışmadıEspri yapmıştım zaten soğuk espri
Ay konusu geçtiği için dedimsss zaten yoksa demem 😡😡Çaktım mevzuyu zaten ama sana ay demek yakışmadı
SS alıp Forumdan Resimlere atmak fikri çık aklımdanAy konusu geçtiği için dedimsss zaten yoksa demem 😡😡