2019 Yılın Favorisi Ödülleri (2019) - Yerli Dizi Adayları

@alperuz onun ihanetini unutmayacağım
@serhatt 'ın oylamada bulunmak istememesi bir ihanet A
Galiba oylamamıştı? O pek bulunmak istemiyor bu tarz şeylerde, öyle kalmış aklımda
Avlu'ya bi tekme de ben mi atsaydım gariban gibi güzelim diziyi bitirdiler... Yoksa YE gönlümün birincisi
zaten işin içinde @Aserat kaknemi olduğu için allem eder kallem eder alamazdık ödülü

Reactions: Aserat and Dosi
Ben kendi listemde koydum ama işt hep @Aserat 'ın işleri bunlar

Reactions: Aserat and xemrexxx
Onun oylamaya katılmamasına ben de şaşırdım valla.

Harbiden niye katılmadın be.ss Senden ala dizi izleyicisi mi var.
@serhatt
Online listesinde gezinmeyi severim, girdiğin konuya bakındım ve baya güzelmiş, ilgi çekici
Hepimiz bazen saflığımızın kurbanı oluyoruz ? Aklımda bir etkinlik var ve oyüzden bu ara sık sık online listesine bakmam gerekiyor

Avlu'ya bi tekme de ben mi atsaydım gariban gibi güzelim diziyi bitirdiler... Yoksa YE gönlümün birincisi
zaten işin içinde @Aserat kaknemi olduğu için allem eder kallem eder alamazdık ödülü
Dizimiz devam ediyor ne de olsa, seneye artık

Reactions: alperuz and Özgür
Yakalandım mı yani. 😱 Forumda ara ara eski konularıma bakarım.
O zamanlar en çok konu açanlardan biriydim o halimi özlüyorum.
O konuya da denk geldim az önce yoksa unutmuştum.
Tam bir rezalet, çocukluğuma veriyorum.

Reactions: Angelica and Dosi
ayol bir kere başrol nedir onu bilmiyonuz be onur tuna-ipek bilgin vb. yardımcıda yer almaması gerekiyor.ss
Avlu'da Demet Evgar, Çukur'da Aras Bulut İynemli, MD'de Taner Ölmez, İG'de de Özcan Deniz-Aslı Enver baskın başrol o yüzden diğer karakterler otomatikman yan oluyor.
Ama Yasak Elma'da öyle bir baskınlık olmadığı için onu kabul ettik.

@serhatt gibi gözünle değil başka yerlerinle izliyon sen de

Reactions: serhatt and Aserat
Benden kaçmaz
ben neler neler yakalamadım ki
Konuları uplatmak yasakya (bu kilitliydi bu ayrı) neyse ben de başka bir çözüm buldum, tabiki mesaj veya konu sahibinin izniyle bir etkinlik düşünüyorum. Kafamda tam netleştireyim, Ozan'dan izini koparmalıyım önce
ortalığı karıştırmayacak ama eğlenceli olabilecek bir etkinlik

@Forumdash @MasacRE @Sherlock @MEnes @Silinmiş Üye

Ben o konuları sildirmeyi düşünüyorum resmen hayatımın en büyük hatalarından.

Reactions: Dosi
Onun oylamaya katılmamasına ben de şaşırdım valla.

Harbiden niye katılmadın be.ss Senden ala dizi izleyicisi mi var.
@serhatt
Allah onu davul etsin diyorum başka yorum yok.

@alperuz onun ihanetini unutmayacağım
@serhatt 'ın oylamada bulunmak istememesi bir ihanet A
Galiba oylamamıştı? O pek bulunmak istemiyor bu tarz şeylerde, öyle kalmış aklımda
İki diziyi de izleyen biri harcanan emek, oyunculuk kalitesi, yönetmenlik vs. bakımından Avlu'nun kat kat üstün olduğunu bilir. Hakkıyla girdi listeye.
@Dosi sen de izlesen seversin aslında.

Ben o konuları sildirmeyi düşünüyorum resmen hayatımın en büyük hatalarından.
Benim de sildirmek istediğim bir kaç konum var
ilerde yetki sahibi olursam ilk yapacağım iş olur
Zaten sırf bu yüzden ve bir de gizlenen üyeleri online görmek için istiyorum diyebilirim

Reactions: Özgür
Ben oylamalarda Avlu'ya oy vermiş biriyim, En iyi dizi etkinliğinizde de ve kaliteli olduğunu defalarca belirttim, o konuda hak yiyen biri değilim, çok objektifim
büyük olasılıkla şuanki adaylarda da oyumu alabilir. Ben biten dizileri pek izlemem TV'de geceleri tekrari olmadıği sürece. Kaç gecedir Gece Sesleri'ni izleye izleye sabahladım nerdeyse
dün finali izledim. Bu gece boşluğa düşerim

Reactions: Aserat
Ne bitmesi be kısmetse devam edecek.
Yani güncele yetişmek gibi düşün.

Reactions: Dosi