Avlu'ya bi tekme de ben mi atsaydım gariban gibi güzelim diziyi bitirdiler... Yoksa YE gönlümün birincisi zaten işin içinde @Aserat kaknemi olduğu için allem eder kallem eder alamazdık ödülü
Avlu'ya bi tekme de ben mi atsaydım gariban gibi güzelim diziyi bitirdiler... Yoksa YE gönlümün birincisi zaten işin içinde @Aserat kaknemi olduğu için allem eder kallem eder alamazdık ödülü
Ben kendi listemde koydum ama işt hep @Aserat 'ın işleri bunlar
Online listesinde gezinmeyi severim, girdiğin konuya bakındım ve baya güzelmiş, ilgi çekici Hepimiz bazen saflığımızın kurbanı oluyoruz ? Aklımda bir etkinlik var ve oyüzden bu ara sık sık online listesine bakmam gerekiyorOnun oylamaya katılmamasına ben de şaşırdım valla.
Harbiden niye katılmadın be.ss Senden ala dizi izleyicisi mi var. @serhatt
Dizimiz devam ediyor ne de olsa, seneye artıkAvlu'ya bi tekme de ben mi atsaydım gariban gibi güzelim diziyi bitirdiler... Yoksa YE gönlümün birincisi zaten işin içinde @Aserat kaknemi olduğu için allem eder kallem eder alamazdık ödülü
Yakalandım mı yani. 😱 Forumda ara ara eski konularıma bakarım. O zamanlar en çok konu açanlardan biriydim o halimi özlüyorum. O konuya da denk geldim az önce yoksa unutmuştum. Tam bir rezalet, çocukluğuma veriyorum.Online listesinde gezinmeyi severim, girdiğin konuya bakındım ve baya güzelmiş, ilgi çekici Hepimiz bazen saflığımızın kurbanı oluyoruz ? Aklımda bir etkinlik var ve oyüzden bu ara sık sık online listesine bakmam gerekiyor
Dizimiz devam ediyor ne de olsa, seneye artık
ayol bir kere başrol nedir onu bilmiyonuz be onur tuna-ipek bilgin vb. yardımcıda yer almaması gerekiyor.ss
Avlu'da Demet Evgar, Çukur'da Aras Bulut İynemli, MD'de Taner Ölmez, İG'de de Özcan Deniz-Aslı Enver baskın başrol o yüzden diğer karakterler otomatikman yan oluyor. Ama Yasak Elma'da öyle bir baskınlık olmadığı için onu kabul ettik.Bak o konuda bizim forumda harbiden bi sıkıntı var. Erkan Kolçak Köstendil de yardımcı değil mesela. Ceren Moray’a da geçen sene yardımcı kadın adayı yapmışlardı. Doğrusu hem Eda Ece hem Şevval Sam’ın aday olması gibi.
@serhatt gibi gözünle değil başka yerlerinle izliyon sen deAvlu'da Demet Evgar, Çukur'da Aras Bulut İynemli, MD'de Taner Ölmez, İG'de de Özcan Deniz-Aslı Enver baskın başrol o yüzden diğer karakterler otomatikman yan oluyor. Ama Yasak Elma'da öyle bir baskınlık olmadığı için onu kabul ettik.
Benden kaçmaz ben neler neler yakalamadım ki Konuları uplatmak yasakya (bu kilitliydi bu ayrı) neyse ben de başka bir çözüm buldum, tabiki mesaj veya konu sahibinin izniyle bir etkinlik düşünüyorum. Kafamda tam netleştireyim, Ozan'dan izini koparmalıyım önce ortalığı karıştırmayacak ama eğlenceli olabilecek bir etkinlikYakalandım mı yani. 😱 Forumda ara ara eski konularıma bakarım. O zamanlar en çok konu açanlardan biriydim o halimi özlüyorum. O konuya da denk geldim az önce yoksa unutmuştum. Tam bir rezalet, çocukluğuma veriyorum.
Ben o konuları sildirmeyi düşünüyorum resmen hayatımın en büyük hatalarından.Benden kaçmaz ben neler neler yakalamadım ki Konuları uplatmak yasakya (bu kilitliydi bu ayrı) neyse ben de başka bir çözüm buldum, tabiki mesaj veya konu sahibinin izniyle bir etkinlik düşünüyorum. Kafamda tam netleştireyim, Ozan'dan izini koparmalıyım önce ortalığı karıştırmayacak ama eğlenceli olabilecek bir etkinlik
@Forumdash @MasacRE @Sherlock @MEnes @Silinmiş Üye
Allah onu davul etsin diyorum başka yorum yok.Onun oylamaya katılmamasına ben de şaşırdım valla.
Harbiden niye katılmadın be.ss Senden ala dizi izleyicisi mi var. @serhatt
İki diziyi de izleyen biri harcanan emek, oyunculuk kalitesi, yönetmenlik vs. bakımından Avlu'nun kat kat üstün olduğunu bilir. Hakkıyla girdi listeye. @Dosi sen de izlesen seversin aslında.Avlu'ya bi tekme de ben mi atsaydım gariban gibi güzelim diziyi bitirdiler... Yoksa YE gönlümün birincisi zaten işin içinde @Aserat kaknemi olduğu için allem eder kallem eder alamazdık ödülü
Benim de sildirmek istediğim bir kaç konum var ilerde yetki sahibi olursam ilk yapacağım iş olur Zaten sırf bu yüzden ve bir de gizlenen üyeleri online görmek için istiyorum diyebilirimBen o konuları sildirmeyi düşünüyorum resmen hayatımın en büyük hatalarından.
Ben oylamalarda Avlu'ya oy vermiş biriyim, En iyi dizi etkinliğinizde de ve kaliteli olduğunu defalarca belirttim, o konuda hak yiyen biri değilim, çok objektifim büyük olasılıkla şuanki adaylarda da oyumu alabilir. Ben biten dizileri pek izlemem TV'de geceleri tekrari olmadıği sürece. Kaç gecedir Gece Sesleri'ni izleye izleye sabahladım nerdeyse dün finali izledim. Bu gece boşluğa düşerimAllah onu davul etsin diyorum başka yorum yok.
İki diziyi de izleyen biri harcanan emek, oyunculuk kalitesi, yönetmenlik vs. bakımından Avlu'nun kat kat üstün olduğunu bilir. Hakkıyla girdi listeye. @Dosi sen de izlesen seversin aslında.
Ne bitmesi be kısmetse devam edecek. Yani güncele yetişmek gibi düşün.Ben oylamalarda Avlu'ya oy vermiş biriyim, En iyi dizi etkinliğinizde de ve kaliteli olduğunu defalarca belirttim, o konuda hak yiyen biri değilim, çok objektifim büyük olasılıkla şuanki adaylarda da oyumu alabilir. Ben biten dizileri pek izlemem TV'de geceleri tekrari olmadıği sürece. Kaç gecedir Gece Sesleri'ni izleye izleye sabahladım nerdeyse dün finali izledim. Bu gece boşluğa düşerim
Beni de alabilirsin jüride yer kaldıysaKazananları belirlemek için jürimize katılmak isteyenler varsa bana haber verebilir.
@Çiğdem @xBUGRAx @mrt-06 @serhatt @Yiğitt @denizz19 @vadikızı @kerem @ozgur2113 @xemrexxx @kerem @Dosi @alperuz @Forumdash @Sherlock @Turkuazz @MasacRE @MEnes @batuhankaralar @dreamy @mesmeso61 @Ahmed @S.G.A.T. @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Harunnn60 @RevaN @Emre Ozansoy @Hachiko @ozmoturk @offensive @emreemreu @soo @sherifbasha100 @The_Erinch @12.Adam @Billy Kane
Yer dolması gibi bir sorun yok aksine ne kadar çok olursak o kadar iyi. Alıyorum.Beni de alabilirsin jüride yer kaldıysa
Kısmetse? yok almayayım TV'den devam etmeyecek zaten. Teklife kapalıyimNe bitmesi be kısmetse devam edecek. Yani güncele yetişmek gibi düşün.
Sen hangi vasfınla jüri başkanı oldun 😱 @Çiğdem @serhatt @xBUGRAx @Yiğitt @Harunnn60 @Silinmiş Üye @Dosi @vadikızı @Emre Ozansoy @alperuz @GizmenYer dolması gibi bir sorun yok aksine ne kadar çok olursak o kadar iyi. Alıyorum.
Kazananları belirlemek için jürimize katılmak isteyenler varsa bana haber verebilir.
@Çiğdem @xBUGRAx @mrt-06 @serhatt @Yiğitt @denizz19 @vadikızı @kerem @ozgur2113 @xemrexxx @kerem @Dosi @alperuz @Forumdash @Sherlock @Turkuazz @MasacRE @MEnes @batuhankaralar @dreamy @mesmeso61 @Ahmed @S.G.A.T. @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Harunnn60 @RevaN @Emre Ozansoy @Hachiko @ozmoturk @offensive @emreemreu @soo @sherifbasha100 @The_Erinch @12.Adam @Billy Kane
Konuda adı yazan isimlerle birlikte seçildi.Bilir kişi ve yetkili merci o. Adaylar, ödüller ondan sorulur. @Aserat Neyse ki bunda farklı kişilerin oy kullanmasına müsade ediyor. Ama adaylar nasıl belirlendi benim kafam hala orada, cevap da vermedi henüz.
Elbette.ben katılabilirmiyim
İlk sene jüri başkanı bendim. Kalite el değiştirdi sonra @AseratSen hangi vasfınla jüri başkanı oldun 😱 @Çiğdem @serhatt @xBUGRAx @Yiğitt @Harunnn60 @Silinmiş Üye @Dosi @vadikızı @Emre Ozansoy @alperuz @Gizmen