Aaa ne bileyim avatara kadının koymuş gelmiş Elçini eleştirdiğin için bağlantı kuruyorumNe kiskanacagim yaa.
Hadise'nin hareketi sana gelsin
Aaa ne bileyim avatara kadının koymuş gelmiş Elçini eleştirdiğin için bağlantı kuruyorumNe kiskanacagim yaa.
Hadise'nin hareketi sana gelsin
Ama herkes de yerli dizi izlemiyor veya izleseler bile çok az izliyor. O yüzden yerli dizilerle daha çok ilgili olanları almayı uygun gördüm. Çok dizi izleyenlerden bazıları da kendi istekleriyle oy vermedi. Senin söylediğin gibi olsa çok uzun sürerdi ama o kadar vaktim yok. Belki gelecek sene değişiklik yapabiliriz ama şimdi yapacak bir şey yok.Eline sağlık @Aserat ve tüm jürilerin ama ben özelden sadece belirli kişilerin oylamalarını doğru bulmuyorum pek. Sağlıklı sonuçlar çıkmadığınıda biliyoruz.
Bence illerde bir konu açıp isteyen belirtebilirdi ve evet çok olunca zaman aldığınında farkındayım ama belirli bir süre koyradınız anketlerdeki gibi.
Bu oylama sadece 10-15 kişinin kendi arasındaki bir oylama sonucu ama foruma dair olması için bence daha fazla kişi oylamalıydı
Kolay gelsin şimdiden
Aaa ne bileyim avatara kadının koymuş gelmiş Elçini eleştirdiğin için bağlantı kuruyorum
Hhaha benim teorime göre Kenandan dolayı @Forumdash Kıvancı sende Berenden dolayı Elçini kıskanıyorsunuzBeren ile bu kız ne alaka. Yakışmamışlar zaten. Çift olamazlar
Geberme büyüsü iyi olurHhaha benim teorime göre Kenandan dolayı @Forumdash Kıvancı sende Berenden dolayı Elçini kıskanıyorsunuz
Aaa bir kadın oyuncuyu savunuyorum 2019 a girmeden biri büyümü yaptı naptı @Billy Kane @Yiğitt @sokak sanati @serhatt @Harunnn60
Yeter hortlama artık kabak tadı verdiHortlama büyüsünü biliyoruz
Bak ne güzel demişsin, o senin görüşün. Benim görüşüm de üstteki mesajda var. Bade’yi severim evet dizide de iyiydi ama Tülin’den iyi değildi bence. O yer alacağına Tülin Özen yer almalıydı diye düşündüm.@ozgur2113 düşüncene saygı duyuyorum ama listede görmen neden şaşırtıcı. Kadın 4 yıl yoktu piyasa da ve bu dizi ile tekrar popüler oldu. Ayrıca Aslıhan Gürbüz'den iyi diyen kimse yok ama Gökçe'den iyiydi orası kesin. Tülin Özen'in bende beğenirim çoğu projesini izledim ama bu dizide senaryo yüzünden kadın kalitesini konuşturamadı zaten o yüzden ayrıldı.
Kısacası bu dizi Aslıhan ve Bade'ye yaradı. Bu benim görüşüm.
Elçini savunduguna göre benim dediğim çıkıyor ortaya... İzlediğin dizilerdeki herkesi övüyorsun Hiç kötü yanları yokHhaha benim teorime göre Kenandan dolayı @Forumdash Kıvancı sende Berenden dolayı Elçini kıskanıyorsunuz
Aaa bir kadın oyuncuyu savunuyorum 2019 a girmeden biri büyümü yaptı naptı @Billy Kane @Yiğitt @sokak sanati @serhatt @Harunnn60
Hayırr ayoll Celasun gibi zibidileri ve ecünnüleri kötülüyoruz izlemediklerimden daha çok Elçin nadir sevdiklerimden bir kaç olandanElçini savunduguna göre benim dediğim çıkıyor ortaya... İzlediğin dizilerdeki herkesi övüyorsun Hiç kötü yanları yok
Nesini seviyorsun işte İki dizisini de izledin 3.dizisini de izlemezsen eğer şüphelenecemHayırr ayoll Celasun gibi zibidileri ve ecünnüleri kötülüyoruz izlemediklerimden daha çok Elçin nadir sevdiklerimden bir kaç olandan
Kiralık Aşktan Aaa sizde hem ecünnüleri kötülüyorum diye şey ediyorsunuz hemde sevdiğim çıkıncada yine car car ediyorsunuz varın gidin ayoll @xemrexxxNesini seviyorsun işte İki dizisini de izledin 3.dizisini de izlemezsen eğer şüphelenecem
Güzelliğini öv bişey demıyorum bende destek olurum zaten ama oyunculugunda övmeKiralık Aşktan Aaa sizde hem ecünnüleri kötülüyorum diye şey ediyorsunuz hemde sevdiğim çıkıncada yine car car ediyorsunuz varın gidin ayoll @xemrexxx
Güzelliğinden banane bee Oyunculuk olarak ecünnü olmayan bir kaç kişiden biri Zaten 1 elin 5 parmağını geçmiyorlar okadar olsunGüzelliğini öv bişey demıyorum bende destek olurum zaten ama oyunculugunda övme
Oyunclugu ecünnü ama güzeliği 10 numara 5 yıldız 3 tane kücük Elçinler yapsınGüzelliğinden banane bee Oyunculuk olarak ecünnü olmayan bir kaç kişiden biri Zaten 1 elin 5 parmağını geçmiyorlar okadar olsun
Berguzar , Elçin , Eşkiyadan dolayı Deniz Çakır bunlar nadir iyi olanlar şuanOyunclugu ecünnü ama güzeliği 10 numara 5 yıldız 3 tane kücük Elçinler yapsın