18 reyting alan bir diziden bahsediyoruz sosyal medyadan da belli oluyor zaten ne kadar ilgi gördüğüÇünkü reytingleri şişirme gerçeklik payı yok.
18 reyting alan bir diziden bahsediyoruz sosyal medyadan da belli oluyor zaten ne kadar ilgi gördüğüÇünkü reytingleri şişirme gerçeklik payı yok.
Çünkü ben duyarlı bir insanım herkesin söylemek isteyip söyleyemediğini ben söylüyorum.Niye bir Hachiko jüri olmadı ya da niye hasancrtk16 jüri olmadı bunlar hep oyun işte gittiler sokak sanatı Bully yakamoz gibi kıçı kırıkları jüri yaptılar
Ben neden değildim o zamanHachiko geleli 3 gün oldu. Hasan arkadaşta çok aktif değil.
Boşa yelpazelik yapma sus.
18 reyting alan bir diziden bahsediyoruz sosyal medyadan da belli oluyor zaten ne kadar ilgi gördüğüHerkes sevdiğine oy veriyor biraz objektif bakıp oy versek
Kes lan çeneni seni silerim oğlum
Billy Kane Doğu Menes gibi isimlerde jüri değil galiba nedenKes lan çeneni seni silerim oğlum
ariananın dangeres woman ı side to side ı içermiyor o yüzden oy vermemiştimÇünkü reytingleri şişirme gerçeklik payı yok.
Peki Ariana.
Ben neden değildim o zaman
ariananın dangeres woman ı side to side ı içermiyor o yüzden oy vermemiştim
Boşa bahane üretme yaşı benden küçük olan jüriler var batıyorsunYaşın küçük ayrıca sende aktif sayılmazdın son 1 haftadır yoğun giriyorsun.
Hiç bir şekilde şike yok boşa konuşuyoruz
18 reyting alan bir diziden bahsediyoruz sosyal medyadan da belli oluyor zaten ne kadar ilgi gördüğüHerkes sevdiğine oy veriyor biraz objektif bakıp oy versek
ben tek tek bakmıştım albümdeki şarkılara side to side yoktu ? sonradan yerleştirdilerse tabi olabilirYaşın küçük ayrıca sende aktif sayılmazdın son 1 haftadır yoğun giriyorsun.
Hiç bir şekilde şike yok boşa konuşuyoruz
Saçmalama Side to side Dangerous Woman albümünde.
Boşa bahane üretme yaşı benden küçük olan jüriler var batıyorsunAktif sayılmasakta giriyorduk
İçerdeninde aldığı reytingler inandırıcı değil o zaman Kırgın Çiçekler normalde geçmeli o diziyi18 aldığı görünüyor yoksa o reytingler inandırıcı değil
Kıskançlığından çatır çatır çatlamışsın yineÇünkü ben duyarlı bir insanım herkesin söylemek isteyip söyleyemediğini ben söylüyorum.Niye bir Hachiko jüri olmadı ya da niye hasancrtk16 jüri olmadı bunlar hep oyun işte gittiler sokak sanatı Bully yakamoz gibi kıçı kırıkları jüri yaptılar
ben tek tek bakmıştım albümdeki şarkılara side to side yoktu ? sonradan yerleştirdilerse tabi olabilir
İçerdeninde aldığı reytingler inandırıcı değil o zaman Kırgın Çiçekler normalde geçmeli o diziyi@denizz19
Çağatay sonuna kadar hak etti, @Çiğdem- in psikopat Aras'ına darbeyi indirdik yineyine içerde dizisi hazmedilebilir bir yere kadar ama en iyi erkek oyuncunun çağatay seçilmesi daha çok ağrıma gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?