Yılın En Farklı Filmi: Hardcore Henry!

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,122
Puanı
1,061
Gerçekten teknik açıdan ilginç duruyor, Kahraman bakış açılı film izlemek farklı bir deneyim olur fakat görüldüğü gibi güzelim tekniği gereğinden fazla aksiyona, vurdu kırdıya getirmişler. Daha özgün ve kaliteli bir senaryo ile böyle bir tekniğin buluştuğu filmi bekliyorum.

ayy anlaşılan çok ilginç bir film olucak tutarsa benzer yapımlarda çıkmaya başlar artık film dünyasına yeni bir soluk getirebilirler

ama film bu şekliyle işe yaramaz madem oyun gibi tasarlanmış filmi sadece izlemekle olmaz filmi ayrıca kumandayla yönlendirmeli seyirciler

ama film bu şekliyle işe yaramaz madem oyun gibi tasarlanmış filmi sadece izlemekle olmaz filmi ayrıca kumandayla yönlendirmeli seyirciler
Sana gerçeklik gözlükleri geliyor yakında dediğin şeyler olacak merak etme. 3-4 yıl daha bekleyelim sadece.

@Doğu bak bu film samsungun bedava dağitti VR ile güzel dublajla çok iyi izlenir
Samsung buna sponsor olmalı kesinlikle

İyi fikir.

Geçen It's Always Sunny in Philadelphia'nın bir bölümü bu teknikleydi ama bir filmde izlemedim sanırım.

Garanti izleyeceğim diyebilirim.

Queen'in şarkısıda tam yerinde bir tercih olmuş, fragman başlı başına bir film gibiydi. Eskilerden bir fps oyuncusu olarak o hazzı aldım.

Fikir anca böyle bir konuda tutardı zaten, farklı bir deneme yapmazlarsa iyi.

Hardcore mi? Gişe için cok iyi bir isim falan Filan
yalniz oyuna benziyor izlerim ben bunu