'Yılın Adamları' Belli Oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Esquire dergisinin Facebook üzerinden yaptığı 'Yılın Adamları' anketi son buldu. 7 kategoride yürütülen ankette, 'En Karizmatik', 'En Stil Sahibi', 'En Başarılı', En Kıskanılan', 'En Güvenilir Erkek', 'En Antipatik' ve 'En Gelecek Vadeden' erkekler seçildi.

EN KARİZMATİK

1. Kenan İmirzalıoğlu
2. Nejat İşler
3. Erdal Beşikçioğlu

EN STİL SAHİBİ

1. Engin Altan Düzyatan
2. Murat Boz
3. Oben Budak

EN BAŞARILI

1. Nuri Bilge Ceylan
2. Çağan Irmak
3. Burak Yılmaz

EN KISKANILAN

1. Kıvanç Tatlıtuğ
2. Acun Ilıcalı
3. Cem Yılmaz

EN GÜVENİLİR ERKEK

EN GÜVENİLİR ERKEK
1. Serdar Kılıç
2. Uğur Dündar
3. Mehmet Öz

EN ANTİPATİK

1. Nihat Doğan
2. Erol Köse
3. Bedri Baykam

EN GELECEK VADEDEN

1. Can Bonomo
2. Burak Özçivit
3. Erdem Yener

Listeye giren herkesi tebrik etmek istiyorum.

Bir tek "EN BAŞARILI" 'ları objektif buldum. Diğerleri çok subjektif, o nedenle yorum yapmaktan özenle kaçınıyorum. :)

Esquire dergisinin Facebook üzerinden yaptığı 'Yılın Adamları' anketi son buldu. 7 kategoride yürütülen ankette, 'En Karizmatik', 'En Stil Sahibi', 'En Başarılı', En Kıskanılan', 'En Güvenilir Erkek', 'En Antipatik' ve 'En Gelecek Vadeden' erkekler seçildi.

EN KARİZMATİK

3. Erdal Beşikçioğlu

EN STİL SAHİBİ

1. Engin Altan Düzyatan

EN BAŞARILI

çağan ırmak

EN KISKANILAN

3. Cem Yılmaz

EN GÜVENİLİR ERKEK

EN GÜVENİLİR ERKEK
1. Serdar Kılıç: traş:)
2. Uğur Dündar:gerçekten güvenilir..
3. Mehmet Öz: bu vatandaş çoğu konuda sallıyor hatta kansermiş diye reklamı bile yapılmıştı magazin doktoru

EN ANTİPATİK

1. Nihat Doğan: malın önde gideni
2. Erol Köse: teki olsa çifte koşarsın iyi öküz olur bundan
3. Bedri Baykam: uçuk kaçık sanatçı

EN GELECEK VADEDEN

1. Can Bonomo: daha bişey vaadetmiyor
2. Burak Özçivit: MAL koçoğlu manken olur oyunculuk nanay
3. Erdem Yener: (bu kim))

ben düzeltmeye çalıştım biraz:))

en karizmatikler listesinde necati şaşmaz ın olmaması çok ilginç hele ki son sakallı hali tam karizma.kenan imirzalıoğlu nu tartışmaya gerek yok adam 1 numara :D en kıskanılanlar listesinde 1.kesin acun dur :D en antipatik ismin nihat doğan olmasına ise gülüyorum sadece :D

en karizmatikler listesinde necati şaşmaz ın olmaması çok ilginç hele ki son sakallı hali tam karizma.kenan imirzalıoğlu nu tartışmaya gerek yok adam 1 numara :D en kıskanılanlar listesinde 1.kesin acun dur :D en antipatik ismin nihat doğan olmasına ise gülüyorum sadece :D

takas vadinin 1. olmayacağı yerler de olabilir, bence her şeye vadi süzgecinden bakmamakta yarar var. :)