+1Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş. ss
Yılın en itici çifti olacakları kesin.
Ek olarak sigara içmesi de fotoğraflarda en dikkat çeken nokta.
+1Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş. ss
Yılın en itici çifti olacakları kesin.
hayır yani bende meryemi severim ama sigara paketlerini hiç yakıştıramadımhhahaa cnm @xemrexxx karşısında hklı olan birisini görünce kaçıyor olan bu yanı hahah
ben erkeklere bile yakıştırmıyorum yanı oyüzden kadınlara kesinlikle yakıştıramam bizim burada bir kadının vucudunda çürükelr oluştu kadı yıllardır uğraşıyor kadın cildine inanılmaz zarar veriyor sigara yanı 10 yıl kadarda yaşlandırıyor cildini çöküyor yanı erkeklere oranla kadınların cildine daha çok hasar veriyor bu sigara denen zıkkımhayır yani bende meryemi severim ama sigara paketlerini hiç yakıştıramadım
ayol o dediğni senin gibi sıradan ciltler için geçerliben erkeklere bile yakıştırmıyorum yanı oyüzden kadınlara kesinlikle yakıştıramam bizim burada bir kadının vucudunda çürükelr oluştu kadı yıllardır uğraşıyor kadın cildine inanılmaz zarar veriyor sigara yanı 10 yıl kadarda yaşlandırıyor cildini çöküyor yanı erkeklere oranla kadınların cildine daha çok hasar veriyor bu sigara denen zıkkım
hadi oradan beee o yüzden kadın babaannem gibi duruyor benim yanımdaayol o dediğni senin gibi sıradan ciltler için geçerli
ayol sen ergeen boyutlarda kaldıysan kadının suçu nehadi oradan beee o yüzden kadın babaannem gibi duruyor benim yanımda
bu dediklerinde çok haklsınben erkeklere bile yakıştırmıyorum yanı oyüzden kadınlara kesinlikle yakıştıramam bizim burada bir kadının vucudunda çürükelr oluştu kadı yıllardır uğraşıyor kadın cildine inanılmaz zarar veriyor sigara yanı 10 yıl kadarda yaşlandırıyor cildini çöküyor yanı erkeklere oranla kadınların cildine daha çok hasar veriyor bu sigara denen zıkkım
ayoll brak yüzü bir süre sonra vucutta çürükler olusuyor benim tanıdığım canlı örnek bile var dediğim gibibu dediklerinde çok haklsınsigara yüzü solgunlaştırıyormuş 😕
sen şaka yapmıyorsun dimiayoll brak yüzü bir süre sonra vucutta çürükler olusuyor benim tanıdığım canlı örnek bile var dediğim gibi
ne şakası cnm sırtı falan kararmıs uğraşıyordu en son doktor doktor sen çürükleride geç bacağı kesilen insanlar var bu sigara içmek yüzünden yanı braz araştırsa bu insanlar sigara insanalra neler yapmıs kisme ağzına sürmez cnm 🙂🙂🙂sen şaka yapmıyorsun dimio çürüklerle kadın nasıl yaşıyor bari çürük raporu alsaydı
aynen çok haklısınne şakası cnm sırtı falan kararmıs uğraşıyordu en son doktor doktor sen çürükleride geç bacağı kesilen insanlar var bu sigara içmek yüzünden yanı braz araştırsa bu insanlar sigara insanalra neler yapmıs kisme ağzına sürmez cnm 🙂🙂🙂
ayolll @xemrexxx 5 taneyi aynı anda içiyormuş hahahahaynen çok haklısın, emre neden bu konuda konuşmak istemiyor onu anlamadım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?