Yılın Aşkı Muhteşem Yüzyıl Setinden Geldi!

Sen topluma mal olmuş birisin. Elinde sigara pakediyle dışarlarda geziniyorsun ayıp ayıp. Bir zamanlar Kurtlar Vadisi'ndeki sigara sahneleri yüzünden sigara içme oranları artmıştı o yüzden o sahneleri kaldırdılar.

Kendisini star olarak lanse eden birisinin elinde sigara pakedi dışarıda poz vermesi hiç doğru bir davranış değil, kınıyorum.

hayır yani bende meryemi severim ama sigara paketlerini hiç yakıştıramadım :T:
ben erkeklere bile yakıştırmıyorum yanı oyüzden kadınlara kesinlikle yakıştıramam bizim burada bir kadının vucudunda çürükelr oluştu kadı yıllardır uğraşıyor kadın cildine inanılmaz zarar veriyor sigara yanı 10 yıl kadarda yaşlandırıyor cildini çöküyor yanı erkeklere oranla kadınların cildine daha çok hasar veriyor bu sigara denen zıkkım :ppp::ppp::ppp:

ben erkeklere bile yakıştırmıyorum yanı oyüzden kadınlara kesinlikle yakıştıramam bizim burada bir kadının vucudunda çürükelr oluştu kadı yıllardır uğraşıyor kadın cildine inanılmaz zarar veriyor sigara yanı 10 yıl kadarda yaşlandırıyor cildini çöküyor yanı erkeklere oranla kadınların cildine daha çok hasar veriyor bu sigara denen zıkkım :ppp::ppp::ppp:
ayol o dediğni senin gibi sıradan ciltler için geçerli :F

bu dediklerinde çok haklsın :D sigara yüzü solgunlaştırıyormuş 😕

sen şaka yapmıyorsun dimi :D o çürüklerle kadın nasıl yaşıyor bari çürük raporu alsaydı :D
ne şakası cnm sırtı falan kararmıs uğraşıyordu en son doktor doktor sen çürükleride geç bacağı kesilen insanlar var bu sigara içmek yüzünden yanı braz araştırsa bu insanlar sigara insanalra neler yapmıs kisme ağzına sürmez cnm 🙂🙂🙂

ne şakası cnm sırtı falan kararmıs uğraşıyordu en son doktor doktor sen çürükleride geç bacağı kesilen insanlar var bu sigara içmek yüzünden yanı braz araştırsa bu insanlar sigara insanalra neler yapmıs kisme ağzına sürmez cnm 🙂🙂🙂
aynen çok haklısın :), emre neden bu konuda konuşmak istemiyor onu anlamadım ben :D