'Yüz Yüze' Yayından Kaldırıldı! | FAV10 ÖZEL!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061

Show TV'nin büyük umutlarla yayına başlayan dizisi ''Yüz Yüze'' ekranlara veda etti!

TİMS&B'nin yapımcılığını üstlendiği, Osman Taşçı'nın yönetmenliğini yaptığı, Ethem Özışık'ın senaryosunu yazdığı, kadrosunda Birkan Sokullu, Sinem Kobal, Taner Ölmez, Özgür Emre Yıldırım, Ece Çeşmioğlu, Rüzgar Aksoy, Başak Daşman, Ali Seçkiner, Muhammet Çakır, Selin Yeninci, Merve Dizdar ve Nihal Dinçel gibi isimlerin yer aldığı dizi yayından kaldırıldı.

Çekimleri sona eren yapımın yerine bu hafta 'Güldür Güldür Show'un tekrarı yayınlanacak. Çekilen birkaç bölümün ekranlara gelip gelmeyeceği ise net değil.

Daha konusunu açtırcaktı sıvacı tayfa.

Gün değişikliği yapacaktır, bu kadar kolay harcanması mümkün değil.

Bu kadar da saygısızlık olmaz. Bu show tv nin de biryerleri kalktı.

Yok artık. Evet reytingleri kötüydü ama Show Tims gibi bir markayı kendine küstürmeyi göze alamaz bence.

Zannetmiyorum bu şekilde bitirileceğini. Günü değişir ve başka bir gün de denerler diye düşünüyorum.

Hemen bilmeden yayından kaldırıldı haberi yapmak yanlış. Show aynısını Saklı Kalan, Yılanların Öcü için yapmıştı, reyting düşük alınca senaryo yenilenip geri dönüyor. Ayrıca kanalın sitesinde hala duruyor.

Zannetmiyorum ben de hemen yayından kaldırılacağını.

Eğer böyle bir şey yaparsa Show ağır hakaretleri hak ediyor demektir. Ortada taş gibi bir hikaye var 2 bölümde yayından kaldırmak nedir şaka mı bu. Yemişim reytingini adamlar bırak anlatacakları hikayeyi anlatsınlar bir şekilde. Tims gibi bir yapım şirketi sana emek harcayıp sağlam bir iş veriyor, öyle 2 bölümde falan kaldıramazsın. Bana da pek mantıklı gelmedi bu haber.

Show'da havalandı. Sanki elinde dizisi var çok iyi izlenende bu diziyi yayından kaldırıyor. Boşa sevmiyorum demiyorum.

Bütün yılanlar dans ediyor, son gülen iyi güler.

2. Bölümü sindire sindire izliyeyim bari.