Önceki fragmanda pek anlaşılmıyordu ama Sinem'in sesi gerçekten kötü. Bilmesem dublaj yaptılar sanırdım o derece. Özellikle polis derken harbiden travesti gibi çıkmış. @Yiğitt
pek sesiyle konuşulmsayacak gibiÖnceki fragmanda pek anlaşılmıyordu ama Sinem'in sesi gerçekten kötü. Bilmesem dublaj yaptılar sanırdım o derece. Özellikle polis derken harbiden travesti gibi çıkmış. @Yiğitt
Fragman güzel olmuş.
Alışılır o durum, Selena'da az çekmedik.Önceki fragmanda pek anlaşılmıyordu ama Sinem'in sesi gerçekten kötü. Bilmesem dublaj yaptılar sanırdım o derece. Özellikle polis derken harbiden travesti gibi çıkmış. @Yiğitt
Analar ve Anneler'de böyle değildi. Polis olduğu için daha kalın sesle konuş mu demiş yönetmen merak ettim.Fragman güzel olmuş.
Alışılır o durum, Selena'da az çekmedik.
Selena'da da böyle değildi ''SELAM KIZLAR'' derken gayet samimiydi.Analar ve Anneler'de böyle değildi. Polis olduğu için daha kalın sesle konuş mu demiş yönetmen merak ettim.
Önceki fragmanda pek anlaşılmıyordu ama Sinem'in sesi gerçekten kötü. Bilmesem dublaj yaptılar sanırdım o derece. Özellikle polis derken harbiden travesti gibi çıkmış. @Yiğitt
sinem asıl kenanı tokatlamış şu dizi bile evlenme sebebi rol aldığı filmi saymıyorum bile
Tutmaz bu dizisinem asıl kenanı tokatlamış şu dizi bile evlenme sebebi rol aldığı filmi saymıyorum bile
@Yiğitt @Harunnn60 @sokak sanati
Kenan bir dizi daha ayarlar artık başrol sıkıntısı çekmez sinemTutmaz bu dizi
Haremine alsın ayoll Hem torpil için daha güzel bir kılıf uydurmuş olurlarKenan bir dizi daha ayarlar artık başrol sıkıntısı çekmez sinem
Kenanla oynamakta istemiş zaten sinem ama kenan sinemle partner olmak istememiş okadarda değil demiştir @xemrexxxHaremine alsın ayoll Hem torpil için daha güzel bir kılıf uydurmuş olurlar
Ciddi misin bilmiyordum. Yuh yani bence de.Kenanla oynamakta istemiş zaten sinem ama kenan sinemle partner olmak istememiş okadarda değil demiştir @xemrexxx
Hhaha evet forumda konuşmuştuk birielriyle kenan ben sinemle partner olmak istemiyorum demiş istememiş net şekildeCiddi misin bilmiyordum. Yuh yani bence de.