TVen Yürüyen Ölüler 9. Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ne yapayım diziyi o kadar sevdim ki bir an önce gelse de okusam diye yolunu gözledim.

vallahi yeni anladım vampir olduklarını yaa azaltma bence artık vadikızı teyzem demesin ya
bak aynen diyo sevmiş gerçektende neyse bence azaltma değilde artık demesin kızdığımı sanma daha fazla uzamasın bu kelime birde şey diğer karakterleride yaz artık diğer grubun ne yaptığınıda görelimm

Bu bölüm çok cıvık olmuş canım ben. Geçen hafta ki gibi laf sokan ve biraz da tartışan canım beni özledim.

O kadar abartılı bir sevgi yok ama güzel dizi.
Teşekkürler gelecek sezon seni de yazacağım.

Ama sen hep teyzem diyorsun forumda.
Zaten teyzem diye diye @sokak sanati sinir krizi geçirdi.

Diğer grup için güzel bir şey tasarladım kafamda. Ama diğer grupta pek karakter kalmadı zaten.

Bu bölüm çok cıvık olmuş canım ben. Geçen hafta ki gibi laf sokan ve biraz da tartışan canım beni özledim.
Kanka herkesle kavga edersen dizide kimse seni sevmez ama.

Sen de onun arasını bul canım, o kadar senarist olmuşsun.

ben bir tek xemrexx e arada sırada teyzem diyorum öyle sık kullanmıyorum ki geçirdi valla yemeği olacam anlaşıldı 10.bölümde vadikızına güle güle deriz herhalde

daha tehrikeli oldu şimdi @sokak sanati ne yapacaz bunla acaba

ben bir tek xemrexx e arada sırada teyzem diyorum öyle sık kullanmıyorum ki geçirdi valla yemeği olacam anlaşıldı 10.bölümde vadikızına güle güle deriz herhalde
Anladım.
Sen öleceğinden neden bu kadar eminsin o kadar badireler atlattın ölenedin.