Geçemiyorum gözlerim kapanıyo.Neyse sen şu 7'ye geçsene artık.
Geçemiyorum gözlerim kapanıyo.Neyse sen şu 7'ye geçsene artık.
Dizi uykumu mu getirdi diyorsun yani ıyyy ne kadar yılan evlerden ırak. .:SssGeçemiyorum gözlerim kapanıyo.
Leb demeden leblebiyi anlayan koca yürekli insan.Dizi uykumu mu getirdi diyorsun yani ıyyy ne kadar yılan evlerden ırak. .:Sss
Diziyi beğenmeyenlerin sonu ne oluyor şimdi söylemiyim en iyisi.Leb demeden leblebiyi anlayan koca yürekli insan.Yüzüne karşı söylemek istememiştim ama son 2 bölümün etkisizliğinin sonucu canım üzgünüm.
Bu diziden sonra Meloşunun dizisine bakıcaktım ama tüm okuma zevkimi aldın uykumu getirerek @XanTier arkadaşı sana havale ediyorum.Diziyi beğenmeyenlerin sonu ne oluyor şimdi söylemiyim en iyisi.
Ya şu ilerki bölümleri okusan gittin en zayıf bölümde bıraktın off çok gıcıksın.
Ben arkadaşı devralabilirim, sen de benimkine kayıp kafanı toparla, uyumak yokBu diziden sonra Meloşunun dizisine bakıcaktım ama tüm okuma zevkimi aldın uykumu getirerek @XanTier arkadaşı sana havale ediyorum.
Ben de diss atacaktım ama 7. bölümü beğenip bu sözlerine pişman olacağın için şimdilik iyi geçiniyorum.Bu diziden sonra Meloşunun dizisine bakıcaktım ama tüm okuma zevkimi aldın uykumu getirerek @XanTier arkadaşı sana havale ediyorum.
Al sana dissss.Ben arkadaşı devralabilirim, sen de benimkine kayıp kafanı toparla, uyumak yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?