TVen Yürüyen Ölüler 3. Bölüm

burda hatları karıştırmışsın sanki görümcek
bir @Bully bir kaan demişsin aynı kişiden iki kişi çıkarmışsın heyecanlı sahnede şaşırdın sanırım

@Harunnn60 baya aktif roldeydi ama @destere yokum diye protesto edebilir
doğru tahmin

8Sahne 2 -
Zombiler Deniz'in çığlığını duyunca üzerine doğru gelmeye başlar... Deniz sürünerek kaçmaya çalışır ancak bunun kurtuluşu olmayacağını bilmektedir. Ölümle burun burunayken nasıl kurtulacağının yollarını düşünmektedir. Harunnn60 dağlık bölgeye varır...)

bu sahneyi sevdim görümcek ama sonu olmamış @denizz19 in çığlığına koşan @Harunnn60 u bombalamak lazım

Son düzenleme:
Atacan'ım emeklerine sağlık, şu ana kadarki en güzel bölümdü, gittikçe daha da güzelleşecek gibi bölümler
@mrt-06

Çok şükür 3.bölümün sonunda dışarı çıktık
Valla 3 bölüm beni hastanede tutmayı başardığın için tebrik ediyorum seni Atacan'ım, bu da bir senaristlik başarısıdır, şapka çıkarmak lazım
Dışarda göndermesi de güzeldi evet
@Çiğdem-

Bakalım gelecek bölümde nasıl bir sürpriz bekliyor beni

@sokak sanati entrikalarıyla damga vurmuş yine, Starcı melunum @*YıldırıM* a çok üzüldüm

@yatutarsa ve @RüzgarGülü diyaloğu da güldürdü

(*YıldırıM*: sokak sanati sokak sanati! )

@*YıldırıM* niye burda cicikuş cicikuş der gibi @sokak sanati na sesleniyor ? burasıda bir garip olmuş sanki

yatutarsa: Hepimiz öleceğiz! Hissediyorum... Ölüm çok yakın, "sokak"lardan bir karanlık tepemize çökecek. Bu karanlık öyle siyah ki göz gözü görmeyecek, aahhhh ahhhh ölüm is coming!
RüzgarGülü: Hadi benim ki viski kafası ulan bunun ki neyin kafası?! (Grup üyeleri güler)

bu sahne harika olmuş
@yatutarsa nın yaptığı felsefe bir neslin tümden intihara sürüklenmesine neden olabilir

Son düzenleme:
Üzüldüğünü hissettim baya.

Her zaman nickleri yazmıyorum bazen isim olarak da yazıyorum zaten @Bully'nin Kaan olduğunu bilmeyen yok ne fark edecek.

Sağol Kaanım, evet çıktın ama tam olarak 5. bölümde sahalara iniyorsun.

Genel olarak bölümü nasıl buldun peki elticim.

Şuan kafam yerinde değil yarın bakacağım sakin kafa ile.
Bekliyorum.

@Harunnn60 baya aktif roldeydi ama @destere yokum diye protesto edebilir
Eltsine kıymaz
@destere

Son düzenleme:
@denizz19 uma bir şey olmaz inşallah, bir mucize olur da kurtulur.
@*YıldırıM* a oh olsun, benim yapmak istediğimi zombiler yapmış.

Bu bölümde ben yokum.

Neyse yeni bölümü bekliyoruz, ellerine sağlık @mrt-06

Teşekkürler

Canım çok karakter var ister istemez her bölüm olmuyor şu toplu ölüm olsun karakterler üzerinde durcam.

hhahah aa bu @sokak sanati sanada sarsında nerden çıktım ben dışarı diye bu seferde o hastaneye tekrar yatmanın yollarını arayacaksın bundan sonrakı 3 bölümlük senaryonda bu cnm @mrt-06 dan çaldım senaryosunu ufak bir spoi sen dizi boyunca bir hastaneden çıkmaya birde hastaneye girmeye 3 er bölüm öyle geçecek ömrün

Ablacım aslında @Bully hastanede bir yaratıkla karşılaşacaktı 2 bölüm onla uğraşacaktı ama tepkiler gelince "acilden sesler geliyor" diye değiştirdim.

İlk sezonumuz 15 bölüm olacak umarım bu şekilde ilgi devam eder.

hhahah aa yaratık @Bully u hastane dısında beklesin zaten rickinde öyle sahnesi vardı yaz hemen kaan görsün hastaneden çıkmayı

İlgi devam eder cnm en renkli senaryolardan hele @destere ve ben sazı elimize aldıkmı

@Bully @destere

Arabanın içinde kaldığı sahne demi? Süperdi o.
Bir ara baştan izlemek lazım aslında.

Bu bölüm alıyonuz.