TVen Yürüyen Ölüler 2. Bölüm

13 bölümü oluşturdum bir senaryo akışı var sende yanlış hatırlamıyorsam 6. bölümde dahil oluyordun, herkesi bir anda diziye sokamadım maalesef.
Olmadigim zamanda girecem demekki diziye. Beni alma bari. Baska bir dizinde buralardayken yaparsan yorumlarda olurum . Ramazandan dolayi yogunumda zaten

Evet cnm yaa girebilsen diyecem olmaz ailenle daha çok olman lazım😉
Twitter araciligiyla arada yazacam merak etme 😉

Olmadigim zamanda girecem demekki diziye. Beni alma bari. Baska bir dizinde buralardayken yaparsan yorumlarda olurum . Ramazandan dolayi yogunumda zaten

tamam canım benimm konuşuruz merak etmem yalnız olmucan artık ailenin annenin yanında olacan merak etmem

Lo sen kötü başroldün Çilek Dökümünde
Öldürsem mi napsam karakteri

harika olmuş @mrt-06
yalnız bazı yerlerde mantık hatası var sanki
şu aşağıdaki lafı söyleyen süpergirl @Çiğdem- don yıkıyor? bu ne yaman çelişki
)

Çiğdem: Şu gruptaki erkeklerin tipine baktın mı? Ben ki koskoca Süper Girl'üm ben ki Fav10'un kraliçesiyim, birde gruptakilere bak? Fok suratlı herifler... Benim erkeğim çok uzaklarda ve bir gün karşıma çıkacak biliyorum!

neyse ayrıntılı yorumum yarına kaldı gibi

Gerçek anlam dışında mecazi anlamdaki kirli çamaşırlarınızıda biliyorum.
O kısma bayıldım.

@Yiğitt melunu da varmış ben o zombiyi gördüğü kısımda "aaaa şurada bir parlak zombi gördüm sanki" demesini beklerdim.

@sokak sanati na bayıldım.
Tam benim gibi.

@destere yoksulluktan çirkin @Çiğdem- e sarmış.
Neyse birbirlerini yesinler.

Herkes her yerde her zaman bana bayılıyor.

aaa ben burda @Çiğdem- i savunmayı unutmuşum birazdan oklavayı kapıp dalarsa foruma hapı yuttuk önlem almak şart

@Çiğdem- gibi dünya harikası güzeler güzeli bir kıza çirkin demen çok ayıp yıldırım seni kınıyoruz hatta banlanmanı talep ediyoruz :
@mrt-06 şunu bir banlayın

Herkes her yerde her zaman bana bayılıyor.
taylor switfle gelirsen önümüzdeki yarışma sana bende bayılacağım sokak tümseği

bu şarkı yarışmalarının devamı noldu ilk turlar bittide ikinci turları bir türlü başlatmadı @Harunnn60 acaba yayındanmı kaldırıldı

İzin yok ki onunla yarışmaya. Yarıştım elendim çünkü.