TVen Yürüyen Ölüler 2. Bölüm

Yok be ne reklamı.Denizdeki Meteoru bekliyorum ben daha hic yazmaya baslamadim bile

Tabiki bizle konuscaksin bizden baska pek konusan yok gibi forumda
Sen de kötü karakter seviyorsun o zaman.

Bekliyoruz bakalım çok reklamını yaptın. O değil de bunu deyince dank etti sabahtan beri sen ve @Çiğdem- ile konuşuyorum.
@xemrexxx in çenesi durmuş başka kimle konusucan cnm aa @destere ara sıra hortluyor oda konusuyor senle

Yok be ne reklamı.Denizdeki Meteoru bekliyorum ben daha hic yazmaya baslamadim bile

Tabiki bizle konuscaksin bizden baska pek konusan yok gibi forumda
Abovv.
Yeniden aktif olmana sevindim. Senden güzel enerji alıyorum.

Sokak terliğini dizinde oynatınca RTÜK karışmıyorsa ona da bir şey demezler
Bu arada senin trajedin daha bitmedi biliyorsun dizide 2 eşcinsel karakter var senin bu aciz halini değerlendirebilirler ama spoi vermiyim şimdi.
Küçük gelin'e döndün resmen.

Gelsinler bakalım neler olacak

4-5 kisi baksa yeter sezon onaylarini aldim dizilerin
Bense kendimden guzel enerjiler aliyorum ozellikle yemek yerken

Tuzak gibi tuzak kurmuşum. Gerçekten bir efsane bir marka bir karizmayim
Bilmiyorum her halde saati veririm. O kadar vicdansız değilimdir. Ölürken kavuşsun uğruna öldüğü saate.
Emir'den beğendiğin psikopatlıklar varsa özelden gönder diziye uyarlamaya çalışırım.

Askere gidecem diye kendini bize soyutluyor ama ya gitmezse yada gelince bizden eski sıcaklığı bulamazsa @xemrexxx efendi bir düünsün bence bunun geri dönüşdüe var
Allah korusun hasta mı oldu diye düşünüyorum bazen, çünkü böyle mesajları da bir değişik sanki zorla gülüyormuş gibi.
@xemrexxx