TVen Yürüyen Ölüler 2. Bölüm

Yok be ne reklamı.Denizdeki Meteoru bekliyorum ben daha hic yazmaya baslamadim bile :F

Tabiki bizle konuscaksin bizden baska pek konusan yok gibi forumda :(
Sen de kötü karakter seviyorsun o zaman. :A

Bekliyoruz bakalım çok reklamını yaptın. O değil de bunu deyince dank etti sabahtan beri sen ve @Çiğdem- ile konuşuyorum. :F
@xemrexxx in çenesi durmuş başka kimle konusucan cnm aa @destere ara sıra hortluyor oda konusuyor senle :A :A :A

Yok be ne reklamı.Denizdeki Meteoru bekliyorum ben daha hic yazmaya baslamadim bile :F

Tabiki bizle konuscaksin bizden baska pek konusan yok gibi forumda :(
Abovv. :A Yeniden aktif olmana sevindim. Senden güzel enerji alıyorum. :D

Sokak terliğini dizinde oynatınca RTÜK karışmıyorsa ona da bir şey demezler :A
Bu arada senin trajedin daha bitmedi biliyorsun dizide 2 eşcinsel karakter var senin bu aciz halini değerlendirebilirler ama spoi vermiyim şimdi. :A Küçük gelin'e döndün resmen. :F

Bu arada senin trajedin daha bitmedi biliyorsun dizide 2 eşcinsel karakter var senin bu aciz halini değerlendirebilirler ama spoi vermiyim şimdi. :A Küçük gelin'e döndün resmen. :F
:A Gelsinler bakalım neler olacak :A

4-5 kisi baksa yeter sezon onaylarini aldim dizilerin :A Bense kendimden guzel enerjiler aliyorum ozellikle yemek yerken :F

Tuzak gibi tuzak kurmuşum. Gerçekten bir efsane bir marka bir karizmayim:bhr: Bilmiyorum her halde saati veririm. O kadar vicdansız değilimdir. Ölürken kavuşsun uğruna öldüğü saate.:A
Emir'den beğendiğin psikopatlıklar varsa özelden gönder diziye uyarlamaya çalışırım. :F

Askere gidecem diye kendini bize soyutluyor ama ya gitmezse yada gelince bizden eski sıcaklığı bulamazsa @xemrexxx efendi bir düünsün bence bunun geri dönüşdüe var :F
Allah korusun hasta mı oldu diye düşünüyorum bazen, çünkü böyle mesajları da bir değişik sanki zorla gülüyormuş gibi. :A @xemrexxx