TVen Yürüyen Ölüler 2. Bölüm

Ayy ay ay
Bu bölüm süper olmuş

@sokak sanati ve @denizz19 karşı karşıya, yalnız iyi yazmışsın diyalogları ne güldüm ya. @mrt-06 Umutla Deniz TWD'de hangi karakterleri canlandırıyor onu anlamadım ama?

Pek dizidekilerle aynı değil ben kendim kurguluyorum. Sadece aklınızda canlansın okurken diye öyle bir bağdaştırma yaptım.

Pek dizidekilerle aynı değil ben kendim kurguluyorum. Sadece aklınızda canlansın okurken diye öyle bir bağdaştırma yaptım.
Zaten öyle karakterler olduğunu hatırlamıyorum TWD'de.
@sokak sanati'nin kadın versiyonu olayım bak bende böyle sağlam bir karakter canlandırmak istiyorum.

Ben Greath diye bi karakterim. Dizi de 3 bölüm oynadı ama manyak yani. Manyak olunca tabi canım çekti onu yaptık.
Niye ben hiç hatırlamıyorum o karakteri?
4. sezondan sonra mı geldi yoksa başlarda mıydı?

Kimse hatırlamıyorum zaten karakteri. 5. Sezon 3 bölüm oynadı

Kimse hatırlamıyorum zaten karakteri. 5. Sezon 3 bölüm oynadı
Normal canım o zaman bilmemem ben 4. sezonun yarısında bırakmıştım, izlemedim yani.
Neyse iyi rol seçmişsin, herkes seçemez bak bir ortak noktamız çıktı. Cesaretliyiz böyle konularda.

Normal canım o zaman bilmemem ben 4. sezonun yarısında bırakmıştım, izlemedim yani.
Neyse iyi rol seçmişsin, herkes seçemez bak bir ortak noktamız çıktı. Cesaretliyiz böyle konularda.

Adam insan eti yiyordu daha napsın. Dizide en çok etkilendiğim isimdi hemen kaptım yoksa bana Daryl gibi fukara bi rol kalacaktı.

Adam insan eti yiyordu daha napsın. Dizide en çok etkilendiğim isimdi hemen kaptım yoksa bana Daryl gibi fukara bi rol kalacaktı.
Darly karizmaydı ya hiç küçümseme.
İnsan eti mi yiyor, normal o zaman 3 bölüm oynaması.
Adamlar zombilerle mi uğraşsın, bu Greath denen adamla mı?

Darly karizmaydı ya hiç küçümseme.
İnsan eti mi yiyor, normal o zaman 3 bölüm oynaması.
Adamlar zombilerle mi uğraşsın, bu Greath denen adamla mı?

Ben sevmiyorum onu. Daryl itici biri bence.
Yani düşmanları oluyor dizi de biliyorsun buda Rickler ile düşmandı. Onlardan öldürdüğünü kızartıp yiyordu.

Ben sevmiyorum onu. Daryl itici biri bence.
Yani düşmanları oluyor dizi de biliyorsun buda Rickler ile düşmandı. Onlardan öldürdüğünü kızartıp yiyordu.
Ay ne mide bulandırıcı.
Ben cesaret derken insan eti yemeyi kast etmedim be, diğerlerinden farklısın, iş çeviriyorsun. Sürü psikolojisi içinde hareket etmiyorsun onu kast ettim.

Ay @Çiğdem- ne kendini beğenmiş bir karakter öyle
Supergirl, kraliçe ayakları falan

@sokak sanati her zamanki gibi isyankar, atarlı genç modunda, şaşırmadım
ama @denizz19'u vurmasına şaşırdım 😱 Hain @sokak sanati.ss

Ellerine sağlık bu bölüm de çok güzel olmuş canım
@mrt-06