ne güzelAynen anlamadı
Aynen anlamadı![]()
@pompy nin dizisi başlayalı 3 dakika olmuş sokaklar boşaldı tümden
ne güzelAynen anlamadı
Aynen anlamadı![]()
senin diziyi sevdim pembe dizi kıvamında haftada beş gün insanı bir hafta bekletmiyorsun![]()
Pek dizidekilerle aynı değil ben kendim kurguluyorum. Sadece aklınızda canlansın okurken diye öyle bir bağdaştırma yaptım.Ayy ay ay![]()
Bu bölüm süper olmuş
![]()
![]()
@sokak sanati ve @denizz19 karşı karşıya, yalnız iyi yazmışsın diyalogları ne güldüm ya. @mrt-06 Umutla Deniz TWD'de hangi karakterleri canlandırıyor onu anlamadım ama?![]()
Ayy ay ay![]()
Bu bölüm süper olmuş
![]()
![]()
@sokak sanati ve @denizz19 karşı karşıya, yalnız iyi yazmışsın diyalogları ne güldüm ya. @mrt-06 Umutla Deniz TWD'de hangi karakterleri canlandırıyor onu anlamadım ama?![]()
Zaten öyle karakterler olduğunu hatırlamıyorum TWD'de.Pek dizidekilerle aynı değil ben kendim kurguluyorum. Sadece aklınızda canlansın okurken diye öyle bir bağdaştırma yaptım.![]()
Niye ben hiç hatırlamıyorum o karakteri?Ben Greath diye bi karakterim. Dizi de 3 bölüm oynadı ama manyak yani. Manyak olunca tabi canım çekti onu yaptık.![]()
Tamamdır not aldım.Zaten öyle karakterler olduğunu hatırlamıyorum TWD'de.@sokak sanati'nin kadın versiyonu olayım bak bende böyle sağlam bir karakter canlandırmak istiyorum.
Niye ben hiç hatırlamıyorum o karakteri?4. sezondan sonra mı geldi yoksa başlarda mıydı?
![]()
Zaten öyle karakterler olduğunu hatırlamıyorum TWD'de.@sokak sanati'nin kadın versiyonu olayım bak bende böyle sağlam bir karakter canlandırmak istiyorum.
Niye ben hiç hatırlamıyorum o karakteri?4. sezondan sonra mı geldi yoksa başlarda mıydı?
![]()
Normal canım o zaman bilmemem ben 4. sezonun yarısında bırakmıştım, izlemedim yani.Kimse hatırlamıyorum zaten karakteri. 5. Sezon 3 bölüm oynadı![]()
Normal canım o zaman bilmemem ben 4. sezonun yarısında bırakmıştım, izlemedim yani.Neyse iyi rol seçmişsin, herkes seçemez bak bir ortak noktamız çıktı. Cesaretliyiz böyle konularda.
![]()
Darly karizmaydı ya hiç küçümseme.Adam insan eti yiyordu daha napsın. Dizide en çok etkilendiğim isimdi hemen kaptım yoksa bana Daryl gibi fukara bi rol kalacaktı.![]()
Darly karizmaydı ya hiç küçümseme.İnsan eti mi yiyor, normal o zaman 3 bölüm oynaması.
Adamlar zombilerle mi uğraşsın, bu Greath denen adamla mı?
![]()
![]()
Ay ne mide bulandırıcı.Ben sevmiyorum onu. Daryl itici biri bence.Yani düşmanları oluyor dizi de biliyorsun buda Rickler ile düşmandı. Onlardan öldürdüğünü kızartıp yiyordu.
![]()
Ay ne mide bulandırıcı.Ben cesaret derken insan eti yemeyi kast etmedim be, diğerlerinden farklısın, iş çeviriyorsun. Sürü psikolojisi içinde hareket etmiyorsun onu kast ettim.
![]()
Teşekkürler bebişim.Ay @Çiğdem- ne kendini beğenmiş bir karakter öyleSupergirl, kraliçe ayakları falan
@sokak sanati her zamanki gibi isyankar, atarlı genç modunda, şaşırmadımama @denizz19'u vurmasına şaşırdım 😱 Hain @sokak sanati.ss
Ellerine sağlık bu bölüm de çok güzel olmuş canım![]()
@mrt-06
Dizi zaten ağır total her bölüm beni vuruyor parçalıyor biriAy @Çiğdem- ne kendini beğenmiş bir karakter öyleSupergirl, kraliçe ayakları falan
@sokak sanati her zamanki gibi isyankar, atarlı genç modunda, şaşırmadımama @denizz19'u vurmasına şaşırdım 😱 Hain @sokak sanati.ss
@mrt-06
hhahaha özel güçlerim olacak takipte kal ayollAy @Çiğdem- ne kendini beğenmiş bir karakter öyleSupergirl, kraliçe ayakları falan
@mrt-06
Senin gibi Total'e de bu tarz sahneler yakışırDizi zaten ağır total her bölüm beni vuruyor parçalıyor biri![]()
Hareketlere bak hele kara tulumba seni .ssSenin gibi Total'e de bu tarz sahneler yakışırUçurum, masa örtüsü çekme, yangın falan da var mı?
@mrt-06