TVen Yürüyen Ölüler 15. Bölüm

Tırstım

@Doğu forumdaki herkes fıstık ayol kelimesi kullanıyor sonumuz hayrola

Kanka ben canavarım dizide insan eti fıstık benim için. Sende etli butlusun bence

Valla ben senaryoya göre düşünüyorum.
Bir tarafım yok. Bir tarafım varsa o da aşkım @sokak sanati

Çok cesur sahnede olmasın bence yoksa yarı yolda kalacağım. Beni bitirebilecek bi sen varsın.

Kanka ben canavarım dizide insan eti fıstık benim için. Sende etli butlusun bence

Çok cesur sahnede olmasın bence yoksa yarı yolda kalacağım. Beni bitirebilecek bi sen varsın.
TWD'den yola çıkarsan o huzurlu bölgede ben tarafında şehvet var, erotizm var.
2. 3. kişiler olsa bile sen benim ilk aşkımsın sokak, senin yerin ayrı kalır bende.

TWD'den yola çıkarsan o huzurlu bölgede ben tarafında şehvet var, erotizm var.
2. 3. kişiler olsa bile sen benim ilk aşkımsın sokak, senin yerin ayrı kalır bende.

O güvenli bölgeyi benim adam yönetiyordu bu arada. İnsan eti yiyorlardı o bölgede. Bana bi şey olmazda sizi bilemem bence peşimden ayrılma.

Sen Andrea'sın Dizi Kolik satabilirsin belli olmaz sana

O güvenli bölgeyi benim adam yönetiyordu bu arada. İnsan eti yiyorlardı o bölgede. Bana bi şey olmazda sizi bilemem bence peşimden ayrılma.

Sen Andrea'sın Dizi Kolik satabilirsin belli olmaz sana
TWD'de kadınlarda en sevdiğim Andrea'ydı. Mantığı ve duygularının her ikisini de kullanan zeki bir kadındı. Ölümü üzmüştü.
Ama Andrea satmıyordu kimseyi ya, dediğim gibi hepsinin kendi içinde bir sebepleri vardı.
Hem biz seninle aşk dolu hayatımızda ilerliyoruz. Belki ters köşe yapar Atacan. Seni yarı yolda bırakıyor gibi görünüp aslında senin canını kurtarabilirim. Andrea daha sonradan öyle yapıyordu hatırlarsan.

Ben boykot yapmadım kaç kere diyecem
)

Hadi bana dönmüyordun, konuda seni etiketleyenlere de dönmüyordun. Basbayağa boykot işte neyse aynı konuyu açmayalım.
Laa beni etiketleyenler diziyle alakalı etiketliyor ee ben diziyi okumadan onlara bakarsam her şey açığa çıkar bakınız dizi kolik ve öldüğümü söylemesi

@sokak sanati da top yorumu yapmıştı @destere

sen sarı mıncıklanan toplardan gösteriyordun @destere ye bu sensin diye bilmem hatırladınmı @mrt-06