TVen Yürüyen Ölüler 15. Bölüm

Tırstım :T:

@Doğu forumdaki herkes fıstık ayol kelimesi kullanıyor sonumuz hayrola :A

Kanka ben canavarım dizide insan eti fıstık benim için. Sende etli butlusun bence:Z

Kızım bu kadar çok seviyorsan, kıskanıyorsan destereyi yanından ayrılma sende. :A Hem nesini kıskanıyorsan bunun, zaten bizim sevgilimle amacımız sizi kızdırıp birbirinize düşürerek eğlenmek. :F

Biliyorum kankee TWD'den. :A Ama biz @sokak sanati aşkımla çok iyi bir çift olduk. Bu uyumu bozma bence sen. :X

Valla ben senaryoya göre düşünüyorum. :F Bir tarafım yok. Bir tarafım varsa o da aşkım @sokak sanati :mouth:

Çok cesur sahnede olmasın bence yoksa yarı yolda kalacağım. Beni bitirebilecek bi sen varsın.:A

Kanka ben canavarım dizide insan eti fıstık benim için. Sende etli butlusun bence:Z

Çok cesur sahnede olmasın bence yoksa yarı yolda kalacağım. Beni bitirebilecek bi sen varsın.:A
TWD'den yola çıkarsan o huzurlu bölgede ben tarafında şehvet var, erotizm var. :F 2. 3. kişiler olsa bile sen benim ilk aşkımsın sokak, senin yerin ayrı kalır bende. :mouth:

TWD'den yola çıkarsan o huzurlu bölgede ben tarafında şehvet var, erotizm var. :F 2. 3. kişiler olsa bile sen benim ilk aşkımsın sokak, senin yerin ayrı kalır bende. :mouth:

O güvenli bölgeyi benim adam yönetiyordu bu arada. İnsan eti yiyorlardı o bölgede. Bana bi şey olmazda sizi bilemem bence peşimden ayrılma.:A

Sen Andrea'sın Dizi Kolik satabilirsin belli olmaz sana :A

O güvenli bölgeyi benim adam yönetiyordu bu arada. İnsan eti yiyorlardı o bölgede. Bana bi şey olmazda sizi bilemem bence peşimden ayrılma.:A

Sen Andrea'sın Dizi Kolik satabilirsin belli olmaz sana :A
TWD'de kadınlarda en sevdiğim Andrea'ydı. Mantığı ve duygularının her ikisini de kullanan zeki bir kadındı. Ölümü üzmüştü. :T: Ama Andrea satmıyordu kimseyi ya, dediğim gibi hepsinin kendi içinde bir sebepleri vardı. :A Hem biz seninle aşk dolu hayatımızda ilerliyoruz. Belki ters köşe yapar Atacan. Seni yarı yolda bırakıyor gibi görünüp aslında senin canını kurtarabilirim. Andrea daha sonradan öyle yapıyordu hatırlarsan. :X

Hadi bana dönmüyordun, konuda seni etiketleyenlere de dönmüyordun. Basbayağa boykot işte neyse aynı konuyu açmayalım. :D
Laa beni etiketleyenler diziyle alakalı etiketliyor ee ben diziyi okumadan onlara bakarsam her şey açığa çıkar bakınız dizi kolik ve öldüğümü söylemesi :F

Teşekkürler bir tanem beğendiğine sevindim. :bhr: Artık devamlı izlersin. :A

Teşekkürler kankem. :bhr: Çok iyi hikayeler yaşanacak. Güvenli bölge aslında psikopat bölge gibi bir şey. :F

Hahah. :F Top gibi de olabilir. :F
@sokak sanati da top yorumu yapmıştı @destere :F

sen sarı mıncıklanan toplardan gösteriyordun @destere ye bu sensin diye bilmem hatırladınmı @mrt-06 :A :A :A

@sokak sanati da top yorumu yapmıştı @destere :F

sen sarı mıncıklanan toplardan gösteriyordun @destere ye bu sensin diye bilmem hatırladınmı @mrt-06 :A :A :A
Yılanların aklı aynı çalışır çünkü. :A @sokak sanati

Evet hatırladım ablacım, şunlardan. :F

61_gulen-yu-7886_1.jpg