Maskeli Fedai
Favori Üye
Benim ailem izliyordu o zaman tek göz odada yaşıyorduk zorla izletiyorlardıSen de izlemişsin bir de bana laf atiyor
Bendeki de o hesapBenim ailem izliyordu o zaman tek göz odada yaşıyorduk zorla izletiyorlardı
Gayet de bölüm yorumları oluyor asıl sen kendi konuna bak, şöyle bir göz gezdir bence bu yorumu yapmadan önce.
Sürekli ben Anadoluyum ben halkım diyorsun nasıl "TOTAL'den uzağım". :S
Günlük dizi izlemekten niye utansın çocuk ben de izliyordum utanmadan gayet.
Goygoy olmuyor demedim, goygoyuna okumak goygoy yapmak değil.Gayet de bölüm yorumları oluyor asıl sen kendi konuna bak, şöyle bir göz gezdir bence bu yorumu yapmadan önce.
Sürekli ben Anadoluyum ben halkım diyorsun nasıl "TOTAL'den uzağım". :S
Günlük dizi izlemekten niye utansın çocuk ben de izliyordum utanmadan gayet.
Bende de uzun yorumlar oluyor, seninki fazla anlaşılmıyor diye millet soruyor işte, soru kısımları da uzun gösteriyor mesajları.Goygoy olmuyor demedim, goygoyuna okumak goygoy yapmak değil.
Benim dizi yorumların ciddi, uzun uzun analizler gibi maşallah
Aylar önceydi.
1. bölümden okumanı tavsiye etmiştim neyse o zaman.Maşallah güzel hafıza.Okudum da pek bir şey anlamadım. :/ Reytingin bol olsun.
Kanka ne diyeyim bilmem ki benim gibi reyting makinesini öldürmüşsün elbette damga vuracak geceye.@denizz19 repliğin bölüme damga vurdu, bari buna bak.
""Alevler yükselerek daha da büyür, çember halindeki ateş yavaşça küçülmeye başlamıştır.
denizz19: Hem kolumu kaybettim hem bacağımı şimdi de yanarak öleceğim?!
vadikızı: sokak sanati manyaktı manyaktı ama koruyordu en azından beni!""
@eskici zombi dizisi seviyorsan bekleriz buraya da. 1. bölüm linkini atayım hemen.
Belki ölmemişsindir. Kırgın Çiçekler style.Kanka ne diyeyim bilmem ki benim gibi reyting makinesini öldürmüşsün elbette damga vuracak geceye.
Yaptım yaBelki ölmemişsindir. Kırgın Çiçekler style.Sen özelden dediğimi yap.
Süpersin.Yaptım ya
Severim ama cok bölüm olmus bu dizi o kadar bölüm okunur mu@denizz19 repliğin bölüme damga vurdu, bari buna bak.
""Alevler yükselerek daha da büyür, çember halindeki ateş yavaşça küçülmeye başlamıştır.
denizz19: Hem kolumu kaybettim hem bacağımı şimdi de yanarak öleceğim?!
vadikızı: sokak sanati manyaktı manyaktı ama koruyordu en azından beni!""
@eskici zombi dizisi seviyorsan bekleriz buraya da. 1. bölüm linkini atayım hemen.
@Maskeli Fedai de çok diyordu bir çırpıda okudu.Severim ama cok bölüm olmus bu dizi o kadar bölüm okunur mu
Yarin ilk bölüme bakayim bakalim begenecek miyim@Maskeli Fedai de çok diyordu bir çırpıda okudu.
Yok aksine ilk bölümler kısa sonlara doğru biraz uzadı ama sürükleyici yani okutuyor kendini.Yarin ilk bölüme bakayim bakalim begenecek miyimbu arada bölümler cok uzun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?