Sen acaba lori misin yoksa andrea mı yoksa carol mu merak ettim@Bully ile @destere zaten birbirlerini sevmiyorlar dahada hasım olucaklar
burada darly @Harunnn60 mı oluyor ozaman cnm ona sığınırım
Sen acaba lori misin yoksa andrea mı yoksa carol mu merak ettim@Bully ile @destere zaten birbirlerini sevmiyorlar dahada hasım olucaklar
Abla Harun Shane oluyor dedim ya.@Bully ile @destere zaten birbirlerini sevmiyorlar dahada hasım olucaklar
Lori kimAbla Harun Shane oluyor dedim ya.Darly henüz gözükmedi.
@DarkLeqenD oluyor dermişim.Lori kim
şimdi ben kimim gerçekten @mrt-06Sen acaba lori misin yoksa andrea mı yoksa carol mu merak ettimsürekli supergirl diyorsun ama Atacan belki seni entrikalı bi role sokacak.
Benim aklıma bi isim geldi özelden derim onla da uyumlu zaten@DarkLeqenD oluyor dermişim.O da Kaan geldiğinde aktif bir rolde olacak ama henüz düşünmedim Lori'yi.
Kim olduğunu anladım.
Teşekkürler, evet biraz eğlence unsuru katmak istedim okuması keyifli olsun diye.Farklı bir yapım olmuş,ayrıca dizinin mizah tarzda olmasıda iyi fikir olmuş Diyaloglar iyiydi,emeğine sağlık @mrt-06
Benim Rick olduğum kesin de sizi ben de çözemedimşimdi ben kimim gerçekten @mrt-06@Bully kim @destere kim @Harunnn60 shareymiş ben üçünüdemi kafalıyorum bunların kimiz bir söyle bastan ayoll karıştı vlla
Bak şimdi;şimdi ben kimim gerçekten @mrt-06@Bully kim @destere kim @Harunnn60 shareymiş ben üçünüdemi kafalıyorum bunların kimiz bir söyle bastan ayoll karıştı vlla
Lori geliyormuş hadi yaşadın ama dizi de trip yiyecen kaçış yokBenim Rick olduğum kesin de sizi ben de çözemedim
Ben Merle Dixon'ım ve gayim iyi mi?Bak şimdi;
Sen Carol'sun.
@destere Dizide Carol'un kocası rolünü canlandıran adam burada kocan değil.
@Harunnn60 Shane
@Bully Rick
@denizz19 Dale (Ama gençliği)
@sokak sanati Vali gibi biri ama grupta tam TWD'de karşılığı yok.
Bak şimdi;
Sen Carol'sun.
@Harunnn60 Shane
@Bully Rick
La ben aldatılıyorum bir de trip mi yiyecem üstüne. ssLori geliyormuş hadi yaşadın ama dizi de trip yiyecen kaçış yok
Senle de kapışacağız sanırım
Bak şimdi;
Sen Carol'sun.
@Harunnn60 Shane
@Bully Rick
Lori geliyormuş hadi yaşadın ama dizi de trip yiyecen kaçış yok
Senle de kapışacağız sanırım
Hhahah bir şekilde bunların hepsiyle bağlantılı olacam anlasılanBenim Rick olduğum kesin de sizi ben de çözemedim
La ben aldatılıyorum bir de trip mi yiyecem üstüne. ss
Seni çiğ çiğ yerim
Kadınlar işte reyisLa ben aldatılıyorum bir de trip mi yiyecem üstüne. ss
Seni çiğ çiğ yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?