Sen acaba lori misin yoksa andrea mı yoksa carol mu merak ettim@Bully ile @destere zaten birbirlerini sevmiyorlar dahada hasım olucaklar
burada darly @Harunnn60 mı oluyor ozaman cnm ona sığınırım![]()
Sen acaba lori misin yoksa andrea mı yoksa carol mu merak ettim@Bully ile @destere zaten birbirlerini sevmiyorlar dahada hasım olucaklar
Abla Harun Shane oluyor dedim ya.@Bully ile @destere zaten birbirlerini sevmiyorlar dahada hasım olucaklar
Lori kimAbla Harun Shane oluyor dedim ya.Darly henüz gözükmedi.
![]()
@DarkLeqenD oluyor dermişim.Lori kim![]()
şimdi ben kimim gerçekten @mrt-06Sen acaba lori misin yoksa andrea mı yoksa carol mu merak ettimsürekli supergirl diyorsun ama Atacan belki seni entrikalı bi role sokacak.
![]()
Benim aklıma bi isim geldi özelden derim onla da uyumlu zaten@DarkLeqenD oluyor dermişim.O da Kaan geldiğinde aktif bir rolde olacak ama henüz düşünmedim Lori'yi.
![]()
Kim olduğunu anladım.
Teşekkürler, evet biraz eğlence unsuru katmak istedim okuması keyifli olsun diye.Farklı bir yapım olmuş,ayrıca dizinin mizah tarzda olmasıda iyi fikir olmuş Diyaloglar iyiydi,emeğine sağlık @mrt-06![]()
Benim Rick olduğum kesin de sizi ben de çözemedimşimdi ben kimim gerçekten @mrt-06@Bully kim @destere kim @Harunnn60 shareymiş ben üçünüdemi kafalıyorum bunların kimiz bir söyle bastan ayoll karıştı vlla
![]()
![]()
![]()
Bak şimdi;şimdi ben kimim gerçekten @mrt-06@Bully kim @destere kim @Harunnn60 shareymiş ben üçünüdemi kafalıyorum bunların kimiz bir söyle bastan ayoll karıştı vlla
![]()
![]()
![]()
Lori geliyormuş hadi yaşadın ama dizi de trip yiyecen kaçış yokBenim Rick olduğum kesin de sizi ben de çözemedim![]()
Ben Merle Dixon'ım ve gayim iyi mi?Bak şimdi;
Sen Carol'sun.
@destere Dizide Carol'un kocası rolünü canlandıran adam burada kocan değil.
@Harunnn60 Shane
@Bully Rick
@denizz19 Dale (Ama gençliği)
@sokak sanati Vali gibi biri ama grupta tam TWD'de karşılığı yok.![]()
Bak şimdi;
Sen Carol'sun.
@Harunnn60 Shane
@Bully Rick
La ben aldatılıyorum bir de trip mi yiyecem üstüne. ssLori geliyormuş hadi yaşadın ama dizi de trip yiyecen kaçış yok![]()
Senle de kapışacağız sanırım![]()
Bak şimdi;
Sen Carol'sun.
@Harunnn60 Shane
@Bully Rick
Lori geliyormuş hadi yaşadın ama dizi de trip yiyecen kaçış yok![]()
Senle de kapışacağız sanırım![]()
Hhahah bir şekilde bunların hepsiyle bağlantılı olacam anlasılanBenim Rick olduğum kesin de sizi ben de çözemedim![]()
La ben aldatılıyorum bir de trip mi yiyecem üstüne. ss
Seni çiğ çiğ yerim![]()
Kadınlar işte reyisLa ben aldatılıyorum bir de trip mi yiyecem üstüne. ss
Seni çiğ çiğ yerim![]()