- Reaksiyon puanı
- 13,173
- Puanı
- 1,059
Demet'e illüminati resmimi yollayın Beni twitterda banladı hasbam
demet zeki kızmıs ))))
Demet'e illüminati resmimi yollayın Beni twitterda banladı hasbam
desterecıgım madem bu kadar açık hata bu hatayı yazmama rağmen itiraz eden muhteşemci arkadaslara bir cıf söz edersin artık ))))))
. benim yazımda hatanın sadece ben farkettim diye bişey yok. senaristlerin bu kadar büyük hatayı nasıl yaptığını sorguladım. ben diziyi izlemeden bile fark ettıysem izleyenler bu ne la demesini bekledim
lakin senden başka kimse dememiş )))))))))))
Ama beni neden banladiğini bilmiyorsun...Ben buna bi tweet atmiştim anında bana hem mention atıp hemde takip etmişti..Ben yıne durmadım...tabiri caizse kişiliğimden döneklik yapmadim kötu bişey yazdım beni banladı... Düşün artık Demet kimseyi kolay kolay takip etmez....demet zeki kızmıs ))))
başka kimse beni ilgilendirmez ben harbiyim gördüğümü söylerim ama adamlar kendi dizilerindeki açık ofsayt yerleri söylemeden sadece benim izlediğim diziye saldırırlarsa bende gördüğümü söylemem söylemeyen arkadaşlar bu yüzden söylememiştir )
ama o sahne en berbat sahneydi aynı gün reyting kısmında bunu yazdımda zaten
Ama beni neden banladiğini bilmiyorsun...Ben buna bi tweet atmiştim anında bana hem mention atıp hemde takip etmişti..Ben yıne durmadım...tabiri caizse kişiliğimden döneklik yapmadim kötu bişey yazdım beni banladı... Düşün artık Demet kimseyi kolay kolay takip etmez....
hem harbıyım diyon hemde onlar harbi olmazsa bende harbi olmam diyon )))))
bu nasıl harbılık deste )))
aynı gün tek sen destek verdin biliyorum ama ben bu başlığı ertesi hafta açtım o zaman pek destek vermedin ))))))))
- - - Ekleme - - -
dedim ya zeki kızmıs hatasını çabuk farketmiş ))))))
twıtterda sanatçı takip edilir mi yahu çoğu boş )))
Ama beni neden banladiğini bilmiyorsun...Ben buna bi tweet atmiştim anında bana hem mention atıp hemde takip etmişti..Ben yıne durmadım...tabiri caizse kişiliğimden döneklik yapmadim kötu bişey yazdım beni banladı... Düşün artık Demet kimseyi kolay kolay takip etmez....
sen ne kadar dürüst olursan ol karşıdakiler yamuksa ayak uydurup sende yamuluyorsun hayatın bir gerçeği bu
dürüstlükte bir yere kadar )
harbilikten istifa ettin yani ))))) gül bahçesinde herkes guzelıkten bahseder önemli olan tasli yollarda sağ kalabilmektır ))))))
dedim ya zeki kızmıs hatasını çabuk farketmiş ))))))
twıtterda sanatçı takip edilir mi yahu çoğu boş )))
Bi kaç sanatçi daha takip ediyor(neyse övmucem kendimi)...Foruma uye oldugumdan beridir twittera doğru duzgun girmıyorum...Öncesinde arada giriyordum.Neyse Yuksel Aytug filan RT yapınca beni bende haber yapıcam
—Mention ingilizcenin dilimizde ki karşılığı olan "bahsetmek" kelimesinden gelmektedir.. Twitter'da mention yapmak sizden bahsetmek veya sizin biri hakkında bahsetmeniz demektir. Örneğin; "@asosyalimben bu bir örnek yazıdır."
Devamı Oku: Twitter'da "Mention" Nedir?
forumdash böyle kelimeelr bulup beni google da süründürüyorsun ya Allahta seni süründürsün )))
Ama isim vermedim verebilirdimde Listeyi şimdi kontrol edemıcemaman övme
Ama isim vermedim verebilirdimde Listeyi şimdi kontrol edemıcem
ahahahaha Twitter türkçe oldugundan beridir pek ugramıyorum...Bi sabah ugradim oda kıyamet ilgili bişey yazdım..Sıkıcı artık oraya yapacağım yorumlari (alacağım RT'leri) burda sizle paylaşiyorum
- - - Ekleme - - -
Ama isim vermedim verebilirdimde Listeyi şimdi kontrol edemıcem
Senin yazdiğin yaziyi Facebook usulu paylaşma biçimi diyim Recep Tayyip Erdoğan'da vardi (sanırım)r.t ???
twitıra girenlere recep tayyipmi veriyorlar ))
Yok sen banlayanlari sayıyon ben beni takip edenleri diyorumvallahi beni banlayanları saysam sabah olur))) amanın kimse eleştiri kabul etmiyor.. tek eleştiri kabul eden birol güven oldu adama abi biraz kaliteli espiri yap hep çocuklar duymasin ddüzeyinde dedim )) adam ne gibi dedi bende cem yılmazin bir kaç esprisinin yazdım. adam ama ben böyle espiri yapamam dedi ))))
gani mujdeye bir eleştiri yaptım bana kizdi ve hemen banladı . bir adam kızı başkasıyla konuştuğu için öldürmüştü gani de bunu kınamıstı bende selena gibi dizıler yapıp bunu eleştirmek olmuyor kaliteli dizıler yapaydında halk bılınclensın dedim . bir cevap yazdı sonra anında banladı ))))
Senin yazdiğin yaziyi Facebook usulu paylaşma biçimi diyim Recep Tayyip Erdoğan'da vardi (sanırım)
- - - Ekleme - - -
Yok sen banlayanlari sayıyon ben beni takip edenleri diyorum
Kufur etmemiştir ya ne yazdı? merak ettim Onuda yazaydın ya
Bi ara facem vardi onuda sildim..Twitrer'ida silecem ama SBT için el altında tutuyorum Sadece bu forumdamısın kisosyal medyayla aram forumla sınırlıdır ne facebook ne twitter nede başka şey o açıdan gündeme fransız kalıyorum kusura bakma )
Senin yazdiğin yaziyi Facebook usulu paylaşma biçimi diyim Recep Tayyip Erdoğan'da vardi (sanırım)
- - - Ekleme - - -
Yok sen banlayanlari sayıyon ben beni takip edenleri diyorum
Kufur etmemiştir ya ne yazdı? merak ettim Onuda yazaydın ya