Yüksel Altuğ Favoriforumum.net Okuru Çıktı!

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,173
Puanı
1,059
Daha önce bu forumda muhteşem yüzyıldaki mantık hatalarını yazmıştık. Alttaki yazıda Yüksel Aytuğ'un köşesinden bakın bakalım yazı tanıdık çıkacak mı ?

"Bu arada herkesin diziyi tartıştığı günlerde dikkatlerden kaçan bir mantık hatası vardı. Malum, Süleyman'ın gözdesi Firuze'nin düşman bir Acem tarikatına mensup olduğu sırtındaki dövmeden anlaşıldı. Peki nasıl oldu da Kanuni Sultan Süleyman, defalarca halvete girdiği Firuze'nin sırtındaki koca dövmeyi görmedi?
Sanırım cariyeliğin altın kuralı olan 'Sultan'a sırtını dönmeme geleneği' her mekan ve durum için geçerli!"

Sanırım herkes hatırladı,15 gün önce bu forumda çıkan bu yazıyı www.favoriforumum.net/f498/muhtesem-yuzyilda-buyuk-mantik-hatasi-172681/

bu yazı çıktığında her bulunan hata gibi kucumsenmiş ve beğenilmemiş, itiraz edilmişti. Baş sayfaya dahi alınmasa da neyse ki kadir kıymet bilen köşe yazarları var bu ülkede !

Son düzenleme:
bunu tek farkedenin bi<im site olfuunu sanmıyorum :) izleyicilerden biri de mesaj atmış olabilir:)

Tanıdık olan yaızıyı kim yazmişti? Halvette belki saçini dağitti...O zamanlar pozisyonlarda gunahti belki? :F:F

o yazıyı hatırlayamanlar için haberin linkikini ekledim

linki napak beyazsoy balık hafızalı değiliz de diziyi izleyen 8-10 milyon kişi var bu konuda haber yapabilecek yüzlerce kişi ya da adam kendi de keşfetmiş olabilir biim forumdan aldığını bnerden çıkardın:)

3 hafta sonra bir okurun bunu yolamasi yada kendisinin aklına 3 hafta sonra dank etmesi ne kadar olasilik olsada baslik zaten ironi. ben hatanın yüksel Aytuğca alınmasını öne çıkarıyor. bu hata değil efendim dıyıp beni saatlerce ugrastıran arkadaslara laf atıyom sadece. :))))))))

o yazarlar da hata yapar:)
o konuda açıkladım ben isteyen istediğin düşünsün senaristler kaç kez yazdı o simgeyi dizide kaç kez gösterildi o kadar avanak değillerdir merak etme
adam sabah ta yazıyor çalık-damat-başbakan ilişkisi ne kadar ekmek yerlerse iyi bu konudan :)
bu arkadaş daha önce atv uçurumun arkasında duruyor diye övgü yazısı yazmıştı uöurum nerede şimdi :d
isteyen istediğine inanır bnunu hata olmadıını dizi senaryosu içinde senaristler çok iyi açıkladı zaten isytediğini yazabilir o tip insanlar
reyting rakamlarına göre 8-10 milyonun izlediği dizide eğer bu hataysa sadece ff dekiler görmemiştir merak etme

Kesinlikle takip ediyordur ve yazıyor bile olabilir..adamın işi bu..

eğer burda yazıyorsa yüksel Altuğ, Ozana söyleyecem. kopya konudan yüksel Aytuğa iki puan ceza puanı kessın :))))))

- - - Ekleme - - -

ufff emre yahuu ne zaman gerçekleri göreceksin . bahane bulmaya ayırcagın vakti gerçekleri hazmetmeye ayırsan daha mutlu olursun :))))))))))

Son düzenleme:
hazımsızlık ben de değil diziyii izlemden karalayanalr da ve başbakan yalakalarında:)

- - - Ekleme - - -

herkese inanmak istediği masallarla iyi geceler bu tartışma sonuç vermicek nasılsa türkiyenin en çok izlenen 2 dizisinden birini ilk bulanın ya da tek bulanın ff olduğunu düşünenlere iyi geceler iyi şanslar:)

hazımsızlık ben de değil diziyii izlemden karalayanalr da ve başbakan yalakalarında:)

- - - Ekleme - - -

herkese inanmak istediği masallarla iyi geceler bu tartışma sonuç vermicek nasılsa türkiyenin en çok izlenen 2 dizisinden birini ilk bulanın ya da tek bulanın ff olduğunu düşünenlere iyi geceler iyi şanslar:)

sakinleş sampion :)))))))))

Bu bir sırdı beyazoy ne yaptın sen? İtiraf ediyorum, Yüksel Aytuğ benim.