O ecünnü Listemde değilElçin'i beğeniyorum ama bu senin deyiminle 'ecünnü' olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Sende Meriç Aral'ı çekemiyorsun.
O ecünnü Listemde değilElçin'i beğeniyorum ama bu senin deyiminle 'ecünnü' olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Sende Meriç Aral'ı çekemiyorsun.
Diyorum sana acılsın sana bırak. @destere den hayır yok zaten. En azından kızıl kız sana talipElçini Kiralık Aşkta gözüm tuttu sonra kız benim için vampir oldu sonra gitti aksiyonda oynadı daha napsın ayollSenin gibi @Forumdash abicimde çekemiyor@xemrexxx @serhatt
midesizElçini Kiralık Aşkta gözüm tuttu sonra kız benim için vampir oldu sonra gitti aksiyonda oynadı daha napsın ayollSenin gibi @Forumdash abicimde çekemiyor@xemrexxx @serhatt
Elçin Sangu'ya ecünnü demiyorsun da bu kıza ecünnü diyorsun ya pes.
midesiz
Ayy sizde bir tuhafsınız ayoll ecünnü diyince niye eleştiriyon diyorsunuz kadın oyuncuları ama beğenincede bu seferde böyle carlıyorsunuzDiyorum sana acılsın sana bırak. @destere den hayır yok zaten. En azından kızıl kız sana talip
Ecünnü olmayan nadir oyunculardan yeni nesildenMeriç Aral ecünnü değil diyoruz. Elçin ondan daha ecünnü.
1-2 Kişiyi 40 yılın başı gözüm tutuyor onuda siz pişman ettiriyorsunuzNiye sen bize yapıyon afsdgsahjdksal
Bu yamuk insanlarda kim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?