Yönetmen Zeynep Mi Hilal Mi Mesude Mi ?

Bence en iyisi Hilal Saral. :) Aşkı Memnu bile tek başına yetiyor karar vermem için.

2. sırada Zeynep Günay Tan derim ama Kayıpa Gökselin şarkısını koyduğundan beri düşünce içerisindeyim acaba hak ediyor mu 2. liği diye...

Mesude Erarslan da iyi bir yönetmen ama bir Hilal Saral değil. :)

izleyenlerden beğenemyen çok :)
ayrıca sağır odayı izledim,ezo gelini izledim,kadrinin götrürdüğü yere git i izledim adamın tek iş ivadi mi :F
Adamın tek işi Vadi değil doğru ama o dediğin diziler de kendini geliştirememişti :) Önceden bozuktu hak veriyorum ama son dönemde kendini acayip geliştirdi Vadinin yeni sezonundan itibaren istediğin sahneyi izle anlarsın :)

Adamın tek işi Vadi değil doğru ama o dediğin diziler de kendini geliştirememişti :) Önceden bozuktu hak veriyorum ama son dönemde kendini acayip geliştirdi Vadinin yeni sezonundan itibaren istediğin sahneyi izle anlarsın :)
o kendini geliştirmiş olabilir de diğerleri yerinde mi sayıyor :F

Zeynep Günay Tan Vadi'yi mi yönetmiş? Yoksa yardımcı yönetmenlik gibi bir şey mi yapmış?

1-Hilal Saral (Aşkı Memnu senaryo ve oyuncuları bakımından daha çok öne çıksa da, yönetmenliği de iyiydi bence.)
2-Z.G.Tan (Öbgz yönetmenlik bakımından iyi bir diziydi.)
3-M.Erarslan(Hiç izlemedim.)

hilanin tum dizilerinde oyunculuk cok iyi zeynebin tek basarisi obzg

Her ayrıntıyı önemseyen, oyunculukların hakkını verdirten kişi Zeynep Günay tan 1 numara kesinlikle:)
Ardından hilal saral, o da çok başarılı bi yönetmen.
Ardından mesude erarslan tekin..

osman sınav, mustafa şevki doğan, serdar akar, cevdet mercan,sadullah şentürk gibi ustalar varken bunlar kim ya güldürmeyin beni :D

hilanin tum dizilerinde oyunculuk cok iyi zeynebin tek basarisi obzg
Çünkü hilal saralın önüne daha başarılı senaryolar geldide gösterdi kendini , bak zeynebin karşısına tek ve tüm diğerlerine yetecek başarıda öbgzk geldi nasıl gösterdi kendini. Şu an en çok aranan isim oldu tek bi işle :)

zeynep tan vadiyi yönetmedi postaladılar yerine kocası onur tan geldi o da 3.senesinde öğrendi ancak işi
basit aşk dizileri çekmekle yönetmenlik olmaz bunları hepsini topla osman sınavın çırağı olamazlar

osman sınav, mustafa şevki doğan, serdar akar, cevdet mercan,sadullah şentürk gibi ustalar varken bunlar kim ya güldürmeyin beni :D
Onlarda başarılı, başarısız diyen yok.:) biz buraya bu 3 isimi koyduk, bu 3 isimden tercih yap diye.:)

zeynep tan vadiyi yönetmedi postaladılar yerine kocası onur tan geldi o da 3.senesinde öğrendi ancak işi
basit aşk dizileri çekmekle yönetmenlik olmaz bunları hepsini topla osman sınavın çırağı olamazlar
Zeynep öyle demiyor ama 6. Ayına gelmiş hamilelik , bebek ağırlaşmış diye bırakmak zorunda kalmış.

Onlarda başarılı, başarısız diyen yok.:) biz buraya bu 3 isimi koyduk, bu 3 isimden tercih yap diye.:)
tmm da çok daha büyük ustalar varken neden bunları koydun ki illa bi karşılaştırma olacaksa en iyiler içinde olmalı dediğim gibi bu 3 ünü topla osman sınav üstadın çırağı olamazlar

Zeynep öyle demiyor ama 6. Ayına gelmiş hamilelik , bebek ağırlaşmış diye bırakmak zorunda kalmış.
öylemiymiş bilmiyodum :kiki:

tmm da çok daha büyük ustalar varken neden bunları koydun ki illa bi karşılaştırma olacaksa en iyiler içinde olmalı dediğim gibi bu 3 ünü topla osman sınav üstadın çırağı olamazlar

öylemiymiş bilmiyodum :kiki:
Artık bildiğine göre, kendi fikirlerini yazmazsın:)

ama kadın yönetmenler içinde bildiğim kadarıyla yani en iyisi zeynep tan dır zaten vadi gibi bi dizinin tek kadın yönetmeni olması da bunu kanıtlar nitelikte

Şunu yazmak bu kadar zor olmamalıydı :D
kadın yönetmenler içinde dedim ama en iyi yönetmen demek bu işe hayatını vermiş ustalara ayıptır zaten osman sınav bana göre sadece en iyi yönetmen değil türk tv sinin en iyi yapımcısı ve en büyük tv fenomenidir

kadın yönetmenler içinde dedim ama en iyi yönetmen demek bu işe hayatını vermiş ustalara ayıptır zaten osman sınav bana göre sadece en iyi yönetmen değil türk tv sinin en iyi yapımcısı ve en büyük tv fenomenidir
Tamamda, ben onları şıklar arasına koymadığımda demek olmuyor ki; onlar yadırganılcak yada kötü yönetmenler. Olayları cidden başka taraflara çekmen garip..

Tamamda, ben onları şıklar arasına koymadığımda demek olmuyor ki; onlar yadırganılcak yada kötü yönetmenler. Olayları cidden başka taraflara çekmen garip..
tmm reis sinirlenme zeynep bunların içinde en iyisi diğerlerini tanımıyorum zaten hilal mesude falan bilmem ben :kiki: