Yönetmen Zeynep Mi Hilal Mi Mesude Mi ?

yakup09

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,651
Puanı
1,049
Bilindiği üzere, televizyon sektöründe birbirinden başarılı yönetmenler var. Bu yönetmenler içinden öne çıkanlar şüpesiz ; Zeynep Günay Tan, Hilal Saral ve Mesude Erarslan Tekin.

Yönetmenlerin başlıca yönettiği dizileri ;

Zeynep Günay Tan : Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Kayıp, Eşref Saati, Kurtlar Vadisi Pusu...

Hilal Saral : Aşk-ı Memnu, Fatmagülün Suçu Ne, Karagümrük Yanıyor, Elveda Derken, Kuzey Güney(2.sezon)...

Mesude Eraslan Tekin : Yaprak Dökümü, İntikam(1.sezon), Yanık Koza, Gece Yürüyüşü...

Peki, size göre bu 3 isim hangi önem sırasında ?

@xemrexxx @Fks14 @Bully @yatutarsa @hayret bi şey @sokak sanati @Yakamoz-Asi @ABAY_06 @eros @darksaal @OzaN @berkann
@ahmetbayramm @SERHAT3456 @dizi kolik @*Dream* @xBUGRAx @halukerogluFOX @çocuklarduymasın @beyazsoy @EveN @denizz19 @emreemreu @takas @destere
@mrt-06

Son düzenleme:
Bence Zeynep en iyisi. Hilal ve Mesude fena degil ama ikisi arasinda secim yaparsam Hilal diyebilirim.

Hilal bir numara kesin de 2. ve 3'lük için kararsız kaldım. Zeynep Günay Tan'ın Ö.B.G.Z efsanesi var. Mesude Erarslan'ın Yaprak Dökümü ve İntikam'ı var. Yine de gözlemlerime göre 2. Zeynep, 3.de Mesude bence..

Hilal efsanelerin efsanesi.Kesinlikle Efsanelerin yönetmeni Hilal 1.:)

Sonra Zeynep.En son Mesude.

Mesude İntikam'da gözümden düştü.:(

1. Mesude Erarslan
2. Hilal Saral
3. Zeynep Günay Tan

listedikilerden bir gece yürüyüşü adlı diziye bakmışlığım yok bence sıralama şöyle:

hilal saral
zeynep günay tan (en azından kocasından iyi)
mesude erarslan

Zeynep Günay Tan'ın şu anda Kurtlar Vadisi Pusunun yönetmenliğini yapan Onur Tan'ın eşi olduğunu biliyor muydunuz ?
İkisi de çok başarılı :) Onur Tan son dönemde kendini çok iyi geliştirdi :) Son dönemlerde ki bölümlerde bu bariz belli oluyor

listedikilerden bir gece yürüyüşü adlı diziye bakmışlığım yok bence sıralama şöyle:

hilal saral
mesude erarslan
Ya Alah aşkına Zeynep'in yanına en azından kocasından iyi yazmışsın :) Sen Vadi'yi izledin mi ki bu karara vardın :D

hilal saral
mesude erarslan
Ya Allah aşkına Zeynep'in yanına en azından kocasından iyi yazmışsın :) Sen Vadi'yi izledin mi ki bu karara vardın :D

Zeynep Günay Tan'ın şu anda Kurtlar Vadisi Pusunun yönetmenliğini yapan Onur Tan'ın eşi olduğunu biliyor muydunuz ?
İkisi de çok başarılı :) Onur Tan son dönemde kendini çok iyi geliştirdi :) Son dönemlerde ki bölümlerde bu bariz belli oluyor

Ya Alah aşkına Zeynep'in yanına en azından kocasından iyi yazmışsın :) Sen Vadi'yi izledin mi ki bu karara vardın :D

Ya Allah aşkına Zeynep'in yanına en azından kocasından iyi yazmışsın :) Sen Vadi'yi izledin mi ki bu karara vardın :D
izleyenlerden beğenemyen çok :)
ayrıca sağır odayı izledim,ezo gelini izledim,kadrinin götrürdüğü yere git i izledim adamın tek iş ivadi mi :F

Valla hicbirini tanimiyorum ama cektikleri dizilerew gore zeynep gunay tan diyorum