Xemrexxx'in Not Defteri

bozulunca hiç gitmez bu çok sağlam sanırım :))

mesela beyazsoy arada bir tekliyor ona bu lafı söyleyebilirsin ama bende böyle problem yok seriye taktım :))

- - - Ekleme - - -

bu deyimi anlamıyacak ne var komiklik yapma isteği hortlamış demek

bak bu şekilde daha anlaşılır komikliği gelmiş anlaşılması zor bir deyim hatta o deyim üstüne emreyle destan yazdık yeni açıuklıyorsun :)

sorma yaa birileri gelmiş etmiş...Böylesi laflara bende gıcıgım..Bide "gülmem geldi" var...Gülesim geldi desene be adam!!!

ben gıcık kapmaktan çok anlamını net olarak bilmediğim kelimeleri sorma gereği hissediyorum yani komik bişeymi söyledi yoksa serzeniştemi bulundu daha net ifade etseler güzel olacak :))

ben gıcık kapmaktan çok anlamını net olarak bilmediğim kelimeleri sorma gereği hissediyorum yani komik bişeymi söyledi yoksa serzeniştemi bulundu daha net ifade etseler güzel olacak :))
Hiç bir anlamı olmayan cümle öbeği mi derler ne derler bilemedim..Ama cumleye hiçbirşey katıyor insana soğuk duş aldırıyor 2 dk gözüne far tutulmuş tavşan gibi donup kalıyorsun:X

destere perşembe günleri reyting konusuna giremiyor neden acaba :d

Hiç bir anlamı olmayan cümle öbeği mi derler ne derler bilemedim..Ama cumleye hiçbirşey katıyor insana soğuk duş aldırıyor 2 dk gözüne far tutulmuş tavşan gibi donup kalıyorsun:X

onu başarmakta güç adamlarda bu yetenek var işte :))

anlam karmaşası yaratıp tartışmadan kaçma imkanı buluyorlar güzel yöntem :))

- - - Ekleme - - -

destere perşembe günleri reyting konusuna giremiyor neden acaba :d

takas izlediğim dizi yok reyting konusunda seninle neyi paylaşayım veda vardı o da gitti şimdi gün tamamen boş orda neyi destekleyeceğim :))

ama merak etme beren gelince yeterince gireim perşembeleri sen orda zor barınırsın :))

- - - Ekleme - - -

gü-naha girmek istemiyor çünkü :d

güzel laftı ama gerçekten insanın severek izlediği dizi olmayıca reytingde boş boş mesajları izlemekte anlamsız oluyor :))

her güne izlediğim dizi var perşembe tamamen boşaldı yakup olsa bari kayık şehri izleyip yorum yapacak bişey buluyor :)

beren daha gelmeden vadi 16 ları geçmeye başladı o zamana kadar 20 lere dayanacaktır beren korkudan gelemez :d

beren daha gelmeden vadi 16 ları geçmeye başladı o zamana kadar 20 lere dayanacaktır beren korkudan gelemez :d

50 reytingede ulaşsanız beren gelince sizi 6 reytinge düşürür onun için toplayın topladığınız kadar yakında topu atacaksınız :))