benimi rapor ediyor aaaaaaaa 😱😱😱😱Hem Rapor ediyon hem oklava diyon ne celiski bu.![]()
benimi rapor ediyor aaaaaaaa 😱😱😱😱Hem Rapor ediyon hem oklava diyon ne celiski bu.![]()
Seninkilerde o kapsama girmis ne yapayim simdi.kendimi de mi rapor etmişim.ss
ne alakası var seni rapor etsem bnm mesajlar da gider azıcık aklını kullan çiko .ssbenimi rapor ediyor aaaaaaaa 😱😱😱😱
sonradan konuyu bağlamıştım ben ama neyseSeninkilerde o kapsama girmis ne yapayim simdi.![]()
ne alakası var seni rapor etsem bnm mesajlar da gider azıcık aklını kullan çiko .ss
sonradan konuyu bağlamıştım ben ama neyse![]()
ee seninkilerde silinmiş emre zaten yakamoz asi benimi rapor etmiş emre gerçektenSeninkilerde o kapsama girmis ne yapayim simdi.![]()
Yok öyle bir sey, baskasini rapor etmis.ee seninkilerde silinmiş emre zaten yakamoz asi benimi rapor etmiş emre gerçekten![]()
emre seni banlatacakee seninkilerde silinmiş emre zaten yakamoz asi benimi rapor etmiş emre gerçekten![]()
gizli planlarımı ortaya çıkarmasana melunemre seni banlatacak![]()
Gerçekler eninde sonunda çıkar ortayagizli planlarımı ortaya çıkarmasana melun![]()
hangi gülü![]()
@xemrexxx tikenli gülüyüm batıcam brazdan o diline sonrada gözlerine oyucamSaftirik deme kıza frorumun gülü o![]()