Koltuğa kimi aday gösteriyon ? (Ben alırım koltuğu😎)ben harbiden çok düştüm artık mesaj konusunda kaç aydır aynı sanki sabit kalıyo eskiden ayda 5 bin yazıyoduk vay be yaşlandık harbiden polat gibi kenara çekilme zamanı geldi
mesajlar silindiğinden olmasın o tkrar silinmezse 2 aya @OzaN ı geçersinben harbiden çok düştüm artık mesaj konusunda kaç aydır aynı sanki sabit kalıyo eskiden ayda 5 bin yazıyoduk vay be yaşlandık harbiden polat gibi kenara çekilme zamanı geldi
Hayır benKoltuğa kimi aday gösteriyon ? (Ben alırım koltuğu😎)
Adama bak post kasıyor birde eleştiriyorÇooooooook Çalışman Lazım Çoooooooook
aynen hiç takmıyorum artık admin şuan sıfırlasın mesajımı umrumda olmaz önemli olan icraatlarÇokta önemli değil msj sayısı valla salla gitsin
Bıraktım artık aga o huylarımı illa post kastıracan dimi yavAdama bak post kasıyor birde eleştiriyor
hayatta geçmem neyde admini geçsem siliyo beğenide fark atmıştım eski sistemde beğenileri kaldırdı şimdi de kaldırabilir mesajda geçemem zaten de geçme fırsatım olsa bile geçmem siler sonramesajlar silindiğinden olmasın o tkrar silinmezse 2 aya @OzaN ı geçersin
Aynenaynen hiç takmıyorum artık admin şuan sıfırlasın mesajımı umrumda olmaz önemli olan icraatlar