xemrexxx 105,000'ler Kulübünde!

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
126,466
Puanı
1,060
Forumun başarılı çaylağı olan @xemrexxx arkadaşımız çenede kadınlarıda geçerek 105,000'ler kulübüne girmiştir. Kendisini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

ayyy buda çaylak kitabın kendini daha iyi geliştir diye

Tebrikler Emre.

2014 yılında Emre için caps yapmıştım yine gülelim biraz.

Son düzenleme:
E yuh artık. ss Neyse tebrikler melun Hürremci son zamanlarda @sokak sanati'nin payı büyük bu kulübe girmende.

Tebrik ederim. Sayende bende iyi post kasıyorum

Bu orjinal Meryem'ci değildi bee @Bully . Nerde kazanacak karakter ve onu tutuyordu. Hürrem Beyazıt diyordu bu Selim'in kazanacağıni bildiği için onu tutuyordu.

Tebrikler @xemrexxx, nice güzel mesajlar dilerim. Gerçekten çok büyük bir başarı.

Bu da iğrenç ötesi hediyen.

Bu orjinal Meryem'ci değildi bee @Bully . Nerde kazanacak karakter ve onu tutuyordu. Hürrem Beyazıt diyordu bu Selim'in kazanacağıni bildiği için onu tutuyordu.
Allah aşkına gecenin köründe yeni bir tartışma konusu daha çıkarma.

Tebrikler @xemrexxx, nice güzel mesajlar dilerim. Gerçekten çok büyük bir başarı.

Ayy hep alıntı yapan o. Yıl olmuş mesaj atalım gelmiş alıntı yapıp yüklenmeye çalışıyor

Tibrik idirim imrixxx

Tebrikler Emre.

2014 yılında Emre için caps yapmıştım yine gülelim biraz.

Ekli dosyayı görüntüle 46663

E yuh artık. ss Neyse tebrikler melun Hürremci son zamanlarda @sokak sanati'nin payı büyük bu kulübe girmende.

Tebrikler çaylak üye
))) @xemrexxx

teşekkürler
ay pis sokak totoşu hala iftira atıyor pis pis .ss