Aynen yenge geliyor sana yetersiz 1-2 seneye de yeğenin olacak hadi yine iyisinEvleniyordurDavet kartı
Aynen yenge geliyor sana yetersiz 1-2 seneye de yeğenin olacak hadi yine iyisinEvleniyordurDavet kartı
Ciddi misin ? Kafa mı buluyon ?Aynen yenge geliyor sana yetersiz 1-2 seneye de yeğenin olacak hadi yine iyisin![]()
Kafa buluyorum keşke gerçek olsaydı amaCiddi misin ? Kafa mı buluyon ?![]()
O zaman taşınıyorsunKafa buluyorum keşke gerçek olsaydı ama![]()
Göreceksin sabretO zaman taşınıyorsun![]()
Lan şuna baktın mı hiç nerde işe yaramaz işler var onu kovala berduşSimge için dönse de razıyım.
Tamamen mizah amaçlıdır , lütfen başka yerlere çekmeyiniz.😡
Görmüştüm laLan şuna baktın mı hiç nerde işe yaramaz işler var onu kovala berduş![]()
İfade atsana bağırtma beni. 🤬Görmüştüm la![]()
Hiç şaşırmadım ki
Konuya hepi topu 4 tane msj yazmışsın.Hiç şaşırmadım ki![]()
Konu @xdragxx olunca senin söz konusu olmana hiçbir zaman şaşırmamKonuya hepi topu 4 tane msj yazmışsın.Tabi şaşırmayacaksın devamı kırmızı odada
![]()
İnsan alışınca şaşırmaz ne de olsa seni de elçi olarak görevlendirmiş bulundum.Konu @xdragxx olunca senin söz konusu olmana hiçbir zaman şaşırmamSürekli bu tarz üye konularına niye mesaj yazayım gerektiğinde yazarım
![]()
Ben bir süre olmayacağım. Sen @Gerekli24 ’e salça olİnsan alışınca şaşırmaz ne de olsa seni de elçi olarak görevlendirmiş bulundum.Sana söz bir mosi bir de bu arkadaş başka kimseye salça olmam. @Dosi demekte kavruk kavurması ben demek olmuyor.
![]()
Ekmek ver olayım.Ben bir süre olmayacağım. Sen @Gerekli24 ’e salça ol![]()
Lan faydasız kahvaltı yapıyor musun? Çay la barıştın mı ?Kahvaltı da çok defa dedin @Dosi bak onu canım çekmedi sjsjsjs Kahvaltı sevmem çünkü ben sahurda bile akşamdan kalan yemekleri yerim yine kahvaltı yapmaaam @Maskeli Fedai
------
Kilo vermek için taktiklerim var uuuuu
Yok kahvaltı hala yapmam. Çay zaten hayatım boyunca çok nadir içtiğim bir şey ama sigaranın yanında 1-2 bardak içerim aradaLan faydasız kahvaltı yapıyor musun? Çay la barıştın mı ?![]()
Sonunda kendim gibi çayı pek içmeyen biri buldumYok kahvaltı hala yapmam. Çay zaten hayatım boyunca çok nadir içtiğim bir şey ama sigaranın yanında 1-2 bardak içerim arada