Gereksiz abartılıyorSonunda kendim gibi çayı pek içmeyen biri buldumKahvaltı hafta sonları hariç benim de pek yaptığım söylenemez
Gereksiz abartılıyorSonunda kendim gibi çayı pek içmeyen biri buldumKahvaltı hafta sonları hariç benim de pek yaptığım söylenemez
Saydın mı vay arkadaş yolunu gözlemiş. Tez vakitte alsın onu.Daha 25 günü var.
Aşık olduğum adamdı bir zamanlar. Tabi yolunu gözleyeceğim.Saydın mı vay arkadaş yolunu gözlemiş. Tez vakitte alsın onu.
Al tepe tepe kullan.Aşık olduğum adamdı bir zamanlar. Tabi yolunu gözleyeceğim.
Deme öyle, son derece taştır kendisi.Al tepe tepe kullan.Hoşaf Ulvi Xdragxx
Sahilde taş sektirmece oynarım. İyi sekiyor mu diye ? Dikkatli oku.Deme öyle, son derece taştır kendisi.
Sahilde taş sektirmece oynarım. İyi sekiyor mu diye ? Dikkatli oku.
N’oldu yani baba Offf çok sıkıcısın.
Laf ettirmem exime.N’oldu yani baba Offf çok sıkıcısın.
Ben edebileyim, iltimas geç olmaz mı?Laf ettirmem exime.
Dozu aşmamak kaydı ile.Ben edebileyim, iltimas geç olmaz mı?
Ben de biliyorum ama sonuçları ağır oluyor.Ben burada dozaşımımla nam salmış bir üyeyim. @Bully çok iyi bilir.
Allah var yukarıda kimseye kişisel olarak terbiyesizlik yapmadım. Yazdıklarım hep şaka yollu şeylerdi birde konu oraya evriliyor.Ben de biliyorum ama sonuçları ağır oluyor.
İlkini atlattık , artık sıkıntı olmaz inşallah.Ben de biliyorum ama sonuçları ağır oluyor.
Biliyorum kötü niyetin yok ama yine de dozunda olmak iyidir.Allah var yukarıda kimseye kişisel olarak terbiyesizlik yapmadım. Yazdıklarım hep şaka yollu şeylerdi birde konuya oraya evriliyor.
------
İlkini atlattık , artık sıkıntı olmaz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?