Aynen yenge geliyor sana yetersiz 1-2 seneye de yeğenin olacak hadi yine iyisinEvleniyordurDavet kartı
Aynen yenge geliyor sana yetersiz 1-2 seneye de yeğenin olacak hadi yine iyisinEvleniyordurDavet kartı
Ciddi misin ? Kafa mı buluyon ?Aynen yenge geliyor sana yetersiz 1-2 seneye de yeğenin olacak hadi yine iyisin
Kafa buluyorum keşke gerçek olsaydı amaCiddi misin ? Kafa mı buluyon ?
O zaman taşınıyorsunKafa buluyorum keşke gerçek olsaydı ama
Göreceksin sabretO zaman taşınıyorsun
Lan şuna baktın mı hiç nerde işe yaramaz işler var onu kovala berduşSimge için dönse de razıyım.
Tamamen mizah amaçlıdır , lütfen başka yerlere çekmeyiniz.😡
Görmüştüm laLan şuna baktın mı hiç nerde işe yaramaz işler var onu kovala berduş
İfade atsana bağırtma beni. 🤬Görmüştüm la
Hiç şaşırmadım ki
Konuya hepi topu 4 tane msj yazmışsın.Hiç şaşırmadım ki
Konu @xdragxx olunca senin söz konusu olmana hiçbir zaman şaşırmamKonuya hepi topu 4 tane msj yazmışsın.Tabi şaşırmayacaksın devamı kırmızı odada
İnsan alışınca şaşırmaz ne de olsa seni de elçi olarak görevlendirmiş bulundum.Konu @xdragxx olunca senin söz konusu olmana hiçbir zaman şaşırmamSürekli bu tarz üye konularına niye mesaj yazayım gerektiğinde yazarım
Ben bir süre olmayacağım. Sen @Gerekli24 ’e salça olİnsan alışınca şaşırmaz ne de olsa seni de elçi olarak görevlendirmiş bulundum.Sana söz bir mosi bir de bu arkadaş başka kimseye salça olmam. @Dosi demekte kavruk kavurması ben demek olmuyor.
Ekmek ver olayım.Ben bir süre olmayacağım. Sen @Gerekli24 ’e salça ol
Lan faydasız kahvaltı yapıyor musun? Çay la barıştın mı ?Kahvaltı da çok defa dedin @Dosi bak onu canım çekmedi sjsjsjs Kahvaltı sevmem çünkü ben sahurda bile akşamdan kalan yemekleri yerim yine kahvaltı yapmaaam @Maskeli Fedai
------
Kilo vermek için taktiklerim var uuuuu
Yok kahvaltı hala yapmam. Çay zaten hayatım boyunca çok nadir içtiğim bir şey ama sigaranın yanında 1-2 bardak içerim aradaLan faydasız kahvaltı yapıyor musun? Çay la barıştın mı ?
Sonunda kendim gibi çayı pek içmeyen biri buldumYok kahvaltı hala yapmam. Çay zaten hayatım boyunca çok nadir içtiğim bir şey ama sigaranın yanında 1-2 bardak içerim arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?