Mesaj yazarken ve ya konu açarken yukarıda tablo işareti var onu seç. Sütün ve Sıra gelecek onların sayısını ve ölçülerini yaz. Oldu bitti.9 Haziran 2013 saat 03.00'a kadar başvurunuzu yapın Hamdi Bey ve ilk yarışmacı belli olacak.
Ama bir ricam var biri bana tablo yapmayı öğretsin.
tablo yapmayı öğretene kutuları söylicen mi9 Haziran 2013 saat 03.00'a kadar başvurunuzu yapın Hamdi Bey ve ilk yarışmacı belli olacak.
9 Haziran 2013 saat 03.00'a kadar başvurunuzu yapın Hamdi Bey ve ilk yarışmacı belli olacak.
Yok artık 24 tane yarışmacı söylenecek ben nasıl ayarlayım onu mert'in yarışmasıyla alakası bile yok.Neden chat üzerinde yapmıyorsun ki, öyle yaparsan daha kaliteli ve daha anlayışlı bir şekilde olur. Örneğin @mrt-06 de öyle yapıyor.
Furkan chat daha iyi tabii ki ama onunda riskli tarafı var maalesef ki 2 kere chat çöktü yeniden soru hazırlamak zorunda kaldım. Eğer Chat yaparsa mutlaka Office not almalısın yoksa çok riskli. @xdragxxNeden chat üzerinde yapmıyorsun ki, öyle yaparsan daha kaliteli ve daha anlayışlı bir şekilde olur. Örneğin @mrt-06 de öyle yapıyor.
Yok artık 24 tane yarışmacı söylenecek ben nasıl ayarlayım onu mert'in yarışmasıyla alakası bile yok.
Zaten öbüründe karışmıştın ortalık karışmıştı.
Furkan chat daha iyi tabii ki ama onunda riskli tarafı var maalesef ki 2 kere chat çöktü yeniden soru hazırlamak zorunda kaldım. Eğer Chat yaparsa mutlaka Office not almalısın yoksa çok riskli. @xdragxx
Furkan chat daha iyi tabii ki ama onunda riskli tarafı var maalesef ki 2 kere chat çöktü yeniden soru hazırlamak zorunda kaldım. Eğer Chat yaparsa mutlaka Office not almalısın yoksa çok riskli. @xdragxx
İlk bende öyle düşünmüştüm ama format müsait olmadı. Bu arada hayırlı olsun hangi gün olacak?Hacı zaten bu yarışı chatten koymam imkansız gibi birşey 8 soru değil 24 kutu var. Çok zor 24 kutuda onu ayarlamam zaten.
İlk bende öyle düşünmüştüm ama format müsait olmadı. Bu arada hayırlı olsun hangi gün olacak?