xdragxx ile Var Mısın Yok Musun Geri Dönüyor!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neden chat üzerinde yapmıyorsun ki, öyle yaparsan daha kaliteli ve daha anlayışlı bir şekilde olur. Örneğin @mrt-06 de öyle yapıyor. :)

9 Haziran 2013 saat 03.00'a kadar başvurunuzu yapın Hamdi Bey ve ilk yarışmacı belli olacak. :)
Ama bir ricam var biri bana tablo yapmayı öğretsin. :(
Mesaj yazarken ve ya konu açarken yukarıda tablo işareti var onu seç. Sütün ve Sıra gelecek onların sayısını ve ölçülerini yaz. Oldu bitti. :D

Not: Mesaj yazarken "Gelişmiş" kısmına geçmen gerek.

9 Haziran 2013 saat 03.00'a kadar başvurunuzu yapın Hamdi Bey ve ilk yarışmacı belli olacak. :)
Ama bir ricam var biri bana tablo yapmayı öğretsin. :(

Sen nasıl süper mod oldun. :bağır:

Revan anlatmış.
Ama istersen Excel'de hazırlayıp da direk kopyalarsan da tablo olur.

Neden chat üzerinde yapmıyorsun ki, öyle yaparsan daha kaliteli ve daha anlayışlı bir şekilde olur. Örneğin @mrt-06 de öyle yapıyor. :)
Yok artık 24 tane yarışmacı söylenecek ben nasıl ayarlayım onu mert'in yarışmasıyla alakası bile yok. :)
Zaten öbüründe karışmıştın ortalık karışmıştı. :D

Excel en kolayi. Ben Hamdi olurum muhasebeciyim zaten :D sayilarla aram iyidir.. Arti öyle kolay puan vermem :D

(mobil)

Sürpriz bir gelişme var arkadaşlar. :D

Furkan chat daha iyi tabii ki ama onunda riskli tarafı var maalesef ki 2 kere chat çöktü yeniden soru hazırlamak zorunda kaldım. Eğer Chat yaparsa mutlaka Office not almalısın yoksa çok riskli. @xdragxx

Yok artık 24 tane yarışmacı söylenecek ben nasıl ayarlayım onu mert'in yarışmasıyla alakası bile yok. :)
Zaten öbüründe karışmıştın ortalık karışmıştı. :D

Sen bilirsin, ben sadece nacizane fikrimi dile getirmek istemiştim.

Furkan chat daha iyi tabii ki ama onunda riskli tarafı var maalesef ki 2 kere chat çöktü yeniden soru hazırlamak zorunda kaldım. Eğer Chat yaparsa mutlaka Office not almalısın yoksa çok riskli. @xdragxx

Hacı zaten bu yarışı chatten koymam imkansız gibi birşey 8 soru değil 24 kutu var. :) Çok zor 24 kutuda onu ayarlamam zaten. :)

Konu üzerinde yapacakmış, ben sadece fikrimi dile getirmek istemiştim. Sağlık olsun..

Hacı zaten bu yarışı chatten koymam imkansız gibi birşey 8 soru değil 24 kutu var. :) Çok zor 24 kutuda onu ayarlamam zaten. :)
İlk bende öyle düşünmüştüm ama format müsait olmadı. :) Bu arada hayırlı olsun hangi gün olacak? :)

İlk bende öyle düşünmüştüm ama format müsait olmadı. :) Bu arada hayırlı olsun hangi gün olacak? :)

Bilmiyorum beklemedğim bir gelişme oldu belki iptal olabilir. Ama şunu söyleyeyim Var Mısın Yok Musun kesin var ama bir sürpriz olabilir. :D

Bence Hamdi Bey @OzaN olsun çünkü kutunun içeriğini biliyor ve Hamdi Bey'in görevide 500 bini almasını engellemekti:X Hamdi Bey öyle kafadan rakam atmıyordu:X

Vay süper :D benide iki yere yaz 😎 Gerçi beni Hamdi Bey olarak seçmezsiniz.:)

- - - Ekleme - - -

Ee ödül var mı bari :A.Ödül şey olabilir aslında Örneğin 500.000 i kazanana 500.000 mesaj hediye :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...