Dur hacı daha 20 gün var 20lerin son günleri bitmedi dahaO şimdi 30 yaşında.
Yaşlandık reisimDur hacı daha 20 gün var 20lerin son günleri bitmedi daha
Şu mesajlara bak iddaa oynayabilecem özgürce falan diyormuşum ah be çocukken ne güzel safmışız isteklere bakYaşlandık reisim
Sağolun hacılar sonunda reşit olduk.
Artık istediğim her yerde iddaa oynarım.
Şu mesaja 2021 yılında güldürü atmışım. Kim bilir o zaman güncel ne vardı da öyle olmuş.
Merak etme uyarıyorum ben onu siliyor hemenŞu mesaja 2021 yılında güldürü atmışım. Kim bilir o zaman güncel ne vardı da öyle olmuş.
Şöyle eski konu uplatmalarına dikkat et. Belanının başı yine derde girecekmiş hissi oluşuyor bende
Bana diyorŞu mesaja 2021 yılında güldürü atmışım. Kim bilir o zaman güncel ne vardı da öyle olmuş.
Şöyle eski konu uplatmalarına dikkat et. Belanının başı yine derde girecekmiş hissi oluşuyor bende
Silmeden görürsem affetmem peşin diyeyim.Merak etme uyarıyorum ben onu siliyor hemen
Güldürü atarsın tabii xdragxx jr baya komik çocukmuş arada eski mesajlara bakıyorum da
Mosi , kavruğumun sözünü emir telakki ederim.Merak etme uyarıyorum ben onu siliyor hemen
Güldürü atarsın tabii xdragxx jr baya komik çocukmuş arada eski mesajlara bakıyorum da
Abartma be ablası soru sordu çocuk cezalık da değildi oSilmeden görürsem affetmem peşin diyeyim.
Kendine hakim olmayı öğrenmeli.
jr olmayanı tam tersi biri haklısın
Hangi dizi la ?Abartma be ablası soru sordu çocuk cezalık da değildi o
Yok xdragxx jr komik bir çocukmuş yetişkin xdragxx da fena değil şimdi sana o yazdığım diziyi falan ne çabuk unuttun yazacak 2. kişi yok onu
Kan ve Gül bilmiyor musun sen onuHangi dizi la ?
Hatırladım ama teyit etmiş oldun. Hani üç karakter vardı , mosi zengin sen fakir olmuştun adını anmak istemediğin kişinin rolünü unuttum.Kan ve Gül bilmiyor musun sen onu
Ne kadar gerçekçi diziymiş lan mosi hala zengin ben hala fakirimHatırladım ama teyit etmiş olsun hani üç karakter vardı , mosi zengin sen fakir olmuştun adını anmak istemediğin kişinin rolünü unuttum.
Doğru hatırladım di mi la ?Ne kadar gerçekçi diziymiş lan mosi hala zengin ben hala fakirim
kendisi bizden büyük ne ablası beAbartma be ablası soru sordu çocuk cezalık da değildi o
Yok xdragxx jr komik bir çocukmuş yetişkin xdragxx da fena değil şimdi sana o yazdığım diziyi falan ne çabuk unuttun yazacak 2. kişi yok onu
Olsun ablası sayılırsınkendisi bizden büyük ne ablası be
Ayrıca ben o mesaja bir şey demedim. Yazacağı cezalık mesajlar olursa öyle yaparım dedim.
Hangi dizi?
HeeDoğru hatırladım di mi la ?
Finali olmayan dizi/filmOlsun ablası sayılırsın
Kan ve Gül hangi dizi olacak dizi film demek daha doğru olur
------
Hee
Yoo gayet de finali vardı unutmuşsun senFinali olmayan dizi/film
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?