Dur hacı daha 20 gün var 20lerin son günleri bitmedi dahaO şimdi 30 yaşında.![]()
Yaşlandık reisimDur hacı daha 20 gün var 20lerin son günleri bitmedi daha![]()
Şu mesajlara bak iddaa oynayabilecem özgürce falan diyormuşum ah be çocukken ne güzel safmışız isteklere bakYaşlandık reisim![]()
Sağolun hacılar sonunda reşit olduk.
Artık istediğim her yerde iddaa oynarım.![]()
Şu mesaja 2021 yılında güldürü atmışım. Kim bilir o zaman güncel ne vardı da öyle olmuş.
Merak etme uyarıyorum ben onu siliyor hemenŞu mesaja 2021 yılında güldürü atmışım. Kim bilir o zaman güncel ne vardı da öyle olmuş.
Şöyle eski konu uplatmalarına dikkat et. Belanının başı yine derde girecekmiş hissi oluşuyor bende![]()
Bana diyorŞu mesaja 2021 yılında güldürü atmışım. Kim bilir o zaman güncel ne vardı da öyle olmuş.
Şöyle eski konu uplatmalarına dikkat et. Belanının başı yine derde girecekmiş hissi oluşuyor bende![]()
Silmeden görürsem affetmem peşin diyeyim.Merak etme uyarıyorum ben onu siliyor hemen
Güldürü atarsın tabii xdragxx jr baya komik çocukmuş arada eski mesajlara bakıyorum da![]()
Mosi , kavruğumun sözünü emir telakki ederim.Merak etme uyarıyorum ben onu siliyor hemen
Güldürü atarsın tabii xdragxx jr baya komik çocukmuş arada eski mesajlara bakıyorum da![]()
Abartma be ablası soru sordu çocuk cezalık da değildi oSilmeden görürsem affetmem peşin diyeyim.
Kendine hakim olmayı öğrenmeli.
jr olmayanı tam tersi biri haklısın![]()
Hangi dizi la ?Abartma be ablası soru sordu çocuk cezalık da değildi o
Yok xdragxx jr komik bir çocukmuş yetişkin xdragxx da fena değil şimdi sana o yazdığım diziyi falan ne çabuk unuttun yazacak 2. kişi yok onu![]()
Kan ve Gül bilmiyor musun sen onuHangi dizi la ?![]()
Hatırladım ama teyit etmiş oldun. Hani üç karakter vardı , mosi zengin sen fakir olmuştun adını anmak istemediğin kişinin rolünü unuttum.Kan ve Gül bilmiyor musun sen onu![]()
Ne kadar gerçekçi diziymiş lan mosi hala zengin ben hala fakirimHatırladım ama teyit etmiş olsun hani üç karakter vardı , mosi zengin sen fakir olmuştun adını anmak istemediğin kişinin rolünü unuttum.![]()
Doğru hatırladım di mi la ?Ne kadar gerçekçi diziymiş lan mosi hala zengin ben hala fakirim![]()
kendisi bizden büyük ne ablası beAbartma be ablası soru sordu çocuk cezalık da değildi o
Yok xdragxx jr komik bir çocukmuş yetişkin xdragxx da fena değil şimdi sana o yazdığım diziyi falan ne çabuk unuttun yazacak 2. kişi yok onu![]()
Olsun ablası sayılırsınkendisi bizden büyük ne ablası be
Ayrıca ben o mesaja bir şey demedim. Yazacağı cezalık mesajlar olursa öyle yaparım dedim.
Hangi dizi?![]()
HeeDoğru hatırladım di mi la ?![]()
Finali olmayan dizi/filmOlsun ablası sayılırsın
Kan ve Gül hangi dizi olacak dizi film demek daha doğru olur
------
Hee![]()
Yoo gayet de finali vardı unutmuşsun senFinali olmayan dizi/film![]()