Öyle çok yakın sohbetlerimiz olmadı ama her zaman kendime yakın hissetmişimdir kendisini. Samimi, sıcakkanlı ve dost canlısı bir kardeşimdir
En büyük Kanal D
Aynen kaynaşırız dahaEskiden öyleymiş sonra geldim sen gittin yakınlaşırız.Ben de öyle hissediyorum teşekkür ederim.
Şu sürekli yarışma, program yapan müdürle işiniz var.
Forumda en çok muhabbetimin olduğu kişilerden biriFOX'la ilgili sohbetlerimiz asla bitmiyorYüreği tertemiz, çok cana yakın biriİyi ki var
Gerçi İtiraf bölümünde söylemiştim düşüncelerimi ama kısaca belirtlelim burda da mesajımız bulunsun@xBUGRAx
Forumun saygı duyduğu üyelerden biriydi öyle çok sohbetlerde olmamasına rağmen soğuklukta vermiyordu bu da önemli bir şeySon aylarda goy goy mesajlarınada katılmasıyla bence level atladı ve bu kıvamını forumda sanırım tutmadı diyen yoktur umarım uzun yıllar devam eder forumda kalmaya
Eskiden kanal konularında az tartışmışlığımız yok.Ama her zaman sempatik ve cana yakın bir üyeydi. Onunla konuşmayı ve tartışmayı da seviyordum yani o zamanlar birbirimizin damarına basmak hoşuna gidiyordu.Zamanla daha da olgunlaşmış, eskiden daha ciddi Ve birazda alıngandı ama her zaman farklı bir yerdeydi benim için de forum için de.
Aman eski moduna dönmedeTeşekkür ederim nice goy goylara.
Aman eski moduna dönmede
Kıskanıyor onlar bende dahilMahalle baskısı var dönebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?