xBUGRAx, Forumda 8. Yılını Kutluyor!

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
122,100
Puanı
1,060

Forumuzun sevilen Co-Admin'i, FOX hayranlığının yanı sıra Gülben Ergen hayranlığı ile de dikkatleri üzerine çeken, tartışmalardan uzak duran ve yorumlarını keyifle okuduğum Angaralı hemşerim @xBUGRAx 'nın forumda 8. yılı

Bizlerle birlikte daha nice nice yıllara inşallah 🤗

Hediyelerin:

Son düzenleme:
@xBUGRAx şu forumda sadece 1 kutlama konusunu açtığım üyelerle %90 sıkıntı yaşadığım oluyor. Senin 2. kutlama konunu açarak garantiye aldım muhabetimizi

Ona unutmayın ki hiçbir şey olmaz @xBUGRAx

Aşkom iyi ki varsın şu forumda, neşeli yorumlarınla hep ol buralarda. Seviliyorsun
🥰😘

Reactions: xBUGRAx
Teşekkür ederim canım konu için geçti diye beklemiyordum.
Aa olurmu be, daha aynı haftadayız, açılmasında sakınca yok ve işte biliyorsun tesadüfen gördüm. O esnada alışverişe gidecektim ondan hemen açamadım yoksa normalde affetmem farkettiğimde

Aa olurmu be, daha aynı haftadayız, açılmasında sakınca yok ve işte biliyorsun tesadüfen gördüm. O esnada alışverişe gidecektim ondan hemen açamadım yoksa normalde affetmem farkettiğimde

Tez canlılığına sağlık.
İzel ve Gülben'i de ayırmamış.

Reactions: Dosi
Tez canlılığına sağlık.
İzel ve Gülben'i de ayırmamış.
Aynen, onları ayırmaya gönlüm el vermedi
konuda Gülben'e deyindiğim için hediyede ilk İzel'in şarkısına öncelik verdim
yani şöyle biraz aceleye getirtip açsamda ince detayları düşündüm

birazdan dışarı çıkacağım ve gece gelincede O Ses'e odaklanırım Uzamasın diye açtım şip şak

Bunda atarlı söz mü vardı öyle.
Teşekkür ederim.
İsmail'i özlemişim.

Reactions: blacklion
Vay be 11 Şubatın benim içinde çok büyük önemi var, eski forumunda bende 11 Şubat 2011'de kaydolmuştum.

Neyse tebrik ederim @xBUGRAx. Nice yıllara diyelim. Hep bu forumun rengi olmaya devam et.

Oha yukarıda @bazinga yazınca hatırladım sen eskiden Rihanna fanı idin. Ne ara türklere bi kadar geçiş yaptın. 😱
Tebrikler bu arada.
❤❤

Reactions: xBUGRAx and bazinga