FavoriForumum'un yeni süper moderatörlerinden xBUGRAx 45.000'ler kulübüne girdi.
xBUGRAx bu kulübe giren 5. kişi olmuştur.
xBUGRAx bu kulübe giren 5. kişi olmuştur.
Açmayı planlıyordum sözde. Buğra haber verseydin biz açardık. Geçenlerde de kendi konumu açacaktım ama @sokak sanati açtı.
Waow kaç gündür bekliyordum nasıl kaçırdım.
Tebrikler Buğra.
100 mesaj yazdım üstüne görmediniz. Bekledim zaten bu saate kadar gitmeden açayım dedim artık.Açmayı planlıyordum sözde. Buğra haber verseydin biz açardık. Geçenlerde de kendi konumu açacaktım ama @sokak sanati açtı.
100 mesaj yazdım üstüne görmediniz. Bekledim zaten bu saate kadar gitmeden açayım dedim artık.
Bugün baktım Top 15'ten açarım dedim ama unuttum.100 mesaj yazdım üstüne görmediniz. Bekledim zaten bu saate kadar gitmeden açayım dedim artık.
Hemen de öv kendini.Hep öyle son dakka golü atarım.
Bize haber versen ölürsün dimi, bi konu için yırtınıyoruz.100 mesaj yazdım üstüne görmediniz. Bekledim zaten bu saate kadar gitmeden açayım dedim artık.
Aynen haber vermiyor. Ama senin de ihtiyacın yok zaten her hafta açık ara zirvede oluyorsun. Gözün doysun.Bize haber versen ölürsün dimi, bi konu için yırtınıyoruz.
Nazar etme ne olur çalış senin de olur! Sabahtan akşama kadar sıcağın altında uğraşıyoruz. Birde haksız yere konumuzu kilitlemeye çalışıyorlar.Aynen haber vermiyor. Ama senin de ihtiyacın yok zaten her hafta açık ara zirvede oluyorsun. Gözün doysun.
Valla seninle aynı kaynakları takip ediyoruz. Gördüğüm her haberi açmaya çalışıyorum ama sen daha hızlı davranıyorsun. Ayrıca sen buranın sıcağını bilmiyorsun herhalde 45 derecede yanıyorum ben.Nazar etme ne olur çalış senin de olur! Sabahtan akşama kadar sıcağın altında uğraşıyoruz. Birde haksız yere konumuzu kilitlemeye çalışıyorlar.
Seni hesaba katmamıştım, direk düz mantık.Benim çenem yok mu.