- Reaksiyon puanı
- 8,283
- Puanı
- 1,061
Diziyi bırakıyorum artık.Bekliyoruz.
Bu işe tam girişip, Yok Öyle Yağma'yı boşlamazsın umarım.
İnşallah boşlamam.
Tapatalk
Diziyi bırakıyorum artık.Bekliyoruz.
Bu işe tam girişip, Yok Öyle Yağma'yı boşlamazsın umarım.
Bu ismi o kadar aradım ama.konusu çok ilgi çekici takip edicem ama ismi braz komiğime gitti özellikle sonunda elvuku derken gülümseme olusuyor nedense bende
O geniş bi anlam olmuş. Önsezi demek.İsmi müthiş ne demek diye baktım 5 duyu organıyla algılanan şey demekmiş.Niye bu ismi seçtin. (2. sayfadaki yorumları okumadım soran olurmuşsa sen yinede cevapla. )
Fragmanın anlatımı müthiş olmuş bende beğendim.
O geniş bi anlam olmuş. Önsezi demek.
Sezilerini hep doğru kabul edip, o sezilere göre hareket ettiği için seçtim.
Tapatalk
Önsezi çok içi boş durdu, düşündüm de koymayı. Hissikablelvuku dolu doluImm Önsezi daha türkçe değil mi Türkçe'mizi koruyalım lütfen.
Önsezi çok içi boş durdu, düşündüm de koymayı. Hissikablelvuku dolu dolu
Yok. Türkçe takıntım vardır benim de biraz.Umarım dizinin bölümlerinin içinde öyle bir kelime geçmiş.Türkçe yayınlamanı isteriz diziyi.
Yok. Türkçe takıntım vardır benim de biraz.
iyi iyi sevmeye başladım karakteriO geniş bi anlam olmuş. Önsezi demek.
Sezilerini hep doğru kabul edip, o sezilere göre hareket ettiği için seçtim.
Tapatalk
Birkaç bölüm sonra avatarına koyarasın dizinin adını.iyi iyi sevmeye başladım karakteri
yok artık. dexter'dan vazgeçmem uzuuun bir süre daha dediğim kitaba baktın mıBirkaç bölüm sonra avatarına koyarasın dizinin adını.
Tapatalk
E-Kitap bulamadım. Bi daha da bakmamıştım zatenyok artık. dexter'dan vazgeçmem uzuuun bir süre daha dediğim kitaba baktın mı
Ben de aramadım daha bulduysan bana da at diyecektim.E-Kitap bulamadım. Bi daha da bakmamıştım zaten