Anti-er olarak okuyordum eskiden. Anti insan anlamı var sanırdım ama değilmiş.😳 Şimdi ki nickini hiç okuyamıyorum.😵
Bir daha değiştirme hakkı olsa daha da fantastik bir nick yapmak isteyen üye.Şimdilerde nicki @Amoureux olan üyemiz.
A- mo- u- re- uks diye yazılır amoruks diye okunurAnti-er olarak okuyordum eskiden. Anti insan anlamı var sanırdım ama değilmiş.😳 Şimdi ki nickini hiç okuyamıyorum.😵
pis cahil uks diye yazılmaz ux diye yazılırA- mo- u- re- uks diye yazılır amoruks diye okunur
Pardon abi öyle yazılıyor sanıyordum sori [emoji15]pis cahil uks diye yazılmaz ux diye yazılır
Aferin böyle ol rütbemin özel haklarından faydalanıp sana bi güzellik yapıcamPardon abi öyle yazılıyor sanıyordum sori [emoji15]
Senin rütben ne kiAferin böyle ol rütbemin özel haklarından faydalanıp sana bi güzellik yapıcam
Pis görmüyon mu ayın favori üyesiyimSenin rütben ne ki
Böyle şeylere tepki gösteren sen Kral yerine Qral yazdınUzun zaman yoktum biri demiş öldü şimdi de yazsınlar qral geri döndü @RüzgarGülü @XanTier
Sözün bittiqi an dışında q kullanmazdı halbukiBöyle şeylere tepki gösteren sen Kral yerine Qral yazdın
Kral yazmıştım ama komedi olduğu belli olsun diye değiştirdim aga haklısınBöyle şeylere tepki gösteren sen Kral yerine Qral yazdın