XanTier 25.000'ler Kulübünde!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Çiğdem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sen beni o kadar beklet 20.000 olacağım diye, sonra kısa sürede 5.000 mesaj yaz. Bu nasıl iş @XanTier

Tebrik ederim, nice güzel mesajlara.
15'ten 20'ye çıkmam iki yıl sürmüştü. Neyse ki döndük artık tam zamanlı

O kadar zaman yoktum @XanTier, yeni mi geçtin beni?

Tebrikler.
Oho sen yoktun ama ben de yoktum. Daha 5-6 aydır forumda takılıyorum yeniden. XanTier'e döndüm Amoureux'tan falan

MMMMM yani dimi hani yaz ayında söylüyordun.

M*** dediğin zaman sinirleniyor
Hhaha Aaa biz Melihin M diyelim şimdirik

Senin gibi beni unuttunuz moduna girmeye başlamıştı @XanTier sevinsin birazda kilisesinden bir dışarı çıksın
Kilise den hediye mi olur? 😱 Hediye mi hiç beğenmedim, ben oradan kaçıp foruma geliyorum burada da mı kilise göreyim?

M harfi de hiç hoş olmamış oraya. Öyle afili falan hoş değil, bunca yıllık delikanlıyız

Tebrikler
@XanTier
Hediye de vereceğim
Hem de baya değerli..
]

İkisi de çok güzel şarkılar. Hatta Agnes Obel'inkini yer imlerine bile. Severim bu tarz şarkıları da

Oho sen yoktun ama ben de yoktum. Daha 5-6 aydır forumda takılıyorum yeniden. XanTier'e döndüm Amoureux'tan falan
En azından geçtin artık. Fark atman lazım artık bana, geçmişken, hazır eskisi kadar aktif değilken ve kolay kolay olmayacakken.

En azından geçtin artık. Fark atman lazım artık bana, geçmişken, hazır eskisi kadar aktif değilken ve kolay kolay olmayacakken.
Ben de aktifliğimi sıfıra indirmiştim bir zamanlar, bilirsin. Ama geri dönüş mümkün şartlar ne olursa olsun

Yarışmayı yeğlerim

Ben de aktifliğimi sıfıra indirmiştim bir zamanlar, bilirsin. Ama geri dönüş mümkün şartlar ne olursa olsun

Yarışmayı yeğlerim
Yarışmaya yeğlersin de, benim yarışacak durumum yok. Eğitim, rakamlardan büyüktür.

Aaa olur ben hep bu 2 şeyle hatırlayacam seni geberdiğinde

En cicili bicili olanlarıdnan seçtim altın kaplama

Bi açıldın pir açıldın valla. Tebrik ederim X anti erkek