XanTier 25.000'ler Kulübünde!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Çiğdem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sen beni o kadar beklet 20.000 olacağım diye, sonra kısa sürede 5.000 mesaj yaz. Bu nasıl iş @XanTier :A

Tebrik ederim, nice güzel mesajlara. :D
15'ten 20'ye çıkmam iki yıl sürmüştü. Neyse ki döndük artık tam zamanlı :Z

O kadar zaman yoktum @XanTier, yeni mi geçtin beni? :A

Tebrikler. :A
Oho sen yoktun ama ben de yoktum. Daha 5-6 aydır forumda takılıyorum yeniden. XanTier'e döndüm Amoureux'tan falan :A:A

MMMMM yani dimi hani yaz ayında söylüyordun. :A

M*** dediğin zaman sinirleniyor :A
Hhaha Aaa biz Melihin M diyelim şimdirik :F :F :F

Senin gibi beni unuttunuz moduna girmeye başlamıştı @XanTier sevinsin birazda kilisesinden bir dışarı çıksın :A :A :A
Kilise den hediye mi olur? 😱 Hediye mi hiç beğenmedim, ben oradan kaçıp foruma geliyorum burada da mı kilise göreyim? :F:F
M harfi de hiç hoş olmamış oraya. Öyle afili falan hoş değil, bunca yıllık delikanlıyız :A:A

Tebrikler :D @XanTier
Hediye de vereceğim :A Hem de baya değerli..
]

İkisi de çok güzel şarkılar. Hatta Agnes Obel'inkini yer imlerine bile. Severim bu tarz şarkıları da :bhr:

Oho sen yoktun ama ben de yoktum. Daha 5-6 aydır forumda takılıyorum yeniden. XanTier'e döndüm Amoureux'tan falan :A:A
En azından geçtin artık. Fark atman lazım artık bana, geçmişken, hazır eskisi kadar aktif değilken ve kolay kolay olmayacakken. :A

En azından geçtin artık. Fark atman lazım artık bana, geçmişken, hazır eskisi kadar aktif değilken ve kolay kolay olmayacakken. :A
Ben de aktifliğimi sıfıra indirmiştim bir zamanlar, bilirsin. Ama geri dönüş mümkün şartlar ne olursa olsun :D
Yarışmayı yeğlerim :A:A

15'ten 20'ye çıkmam iki yıl sürmüştü. Neyse ki döndük artık tam zamanlı :Z

Kilise den hediye mi olur? 😱 Hediye mi hiç beğenmedim, ben oradan kaçıp foruma geliyorum burada da mı kilise göreyim? :F:F
M harfi de hiç hoş olmamış oraya. Öyle afili falan hoş değil, bunca yıllık delikanlıyız :A:A

İkisi de çok güzel şarkılar. Hatta Agnes Obel'inkini yer imlerine bile. Severim bu tarz şarkıları da :bhr:
Aaa olur ben hep bu 2 şeyle hatırlayacam seni geberdiğinde :A :A :A

En cicili bicili olanlarıdnan seçtim altın kaplama :A :A :A