Hayır.2016'da yeni film çıkacakmış diye biliyordum sadece.İzlemediğini anladım zaten yorumlarından.Film 2014 yılında çıktı hiç mi reklamını görmedin?
![]()
Hayır.2016'da yeni film çıkacakmış diye biliyordum sadece.İzlemediğini anladım zaten yorumlarından.Film 2014 yılında çıktı hiç mi reklamını görmedin?
![]()
Oda doğru ama 2014'de de çıktı. hemen izle bence. Bütün oyuncular bu filmde.Hayır.2016'da yeni film çıkacakmış diye biliyordum sadece.
Ororo da mı.oda doğru ama 2014'de de çıktı. hemen izle bence. Bütün oyuncular bu filmde.![]()
Evet Halley Berry de var. Herkes var filmde. Tüm filmlerde ki herkes.Ororo da mı.![]()
Senin kızıl saçlı hatun da var yani.Evet Halley Berry de var. Herkes var filmde. Tüm filmlerde ki herkes.![]()
Varda o son sahnelerde var.Senin kızıl saçlı hatun da var yani.![]()
Varda o son sahnelerde var.ama senin ki var filmde etkin yani.
![]()
Seninkide çok gözükmüyor hemen havalara girme.İyiymiş o kadını az görücem benimkini de çok.
Anca yarın izlerim şimdi O.z izliyorum.![]()
Seninkide çok gözükmüyor hemen havalara girme.
Fragman.
offSeninki fragmanda yokmuydu bana mı öyle geldi.
Ölen bir insan nasıl gelsin dedin deoffhem filmi izlemişsin hemde unutmuşsun.
X-men the last stand ölmüştü. ölen bir insan nasıl geri gelsin hem
neyse buda x-men days of future past bir resmi.
![]()
Sana özelden akşam anlatırım.Ölen bir insan nasıl gelsin dedin de
Benim morukta ölmüştü ama var.
ohh sonunda destek geldi.sonunda güzel bir süperkahaman dizisibeğenmeyenlere bakınca sper olacak gibi
![]()
Offf çok heyecanladım.X-Men , Marvel filmleri arasında en sevdiğim filmdir. Hem serinin ciddi olması hemde oyuncu kadrosu bakımında çok iyi olması.
Oyuncular farklı olacak ama bu işte oyuncu seçimleri çok çok önemli. Wolwerine kim oynayacak? Jean Grey kim oynayacak ? Magneto ? bunlar iyi secilmesi lazım.
Geçende hayal etmiştim , X-Men dizi olsa keşke diye. Sonunda oluyor!
@Çiğdem- @vadikızı @Forumdash sizi etiketlemeyi unutmuşum.![]()